Hyppää sisältöön

Nummenpää hienosti neljäntenä Kiinassa

Elina Nummenpää ja Niina Liias saivat pelioikeudet naisten European Tourille

Elina Nummenpää on kahden kierroksen jälkeen neljäntenä Kiinassa pelattavassa Xiamen International Ladies Openissa. Kaikki muut viisi suomalaisnaista ovat cut-rajan paremmalla puolella.

Elina Nummenpään peli on lähtenyt kulkemaan Kiinassa. Kokenut peluri täydensi ensimmäisen kierroksen 67 lyönnin kierrosta tänään pelaamalla tuloksen 71. Kahden kierroksen jälkeen Nummenpää on tuloksessa kuusi alle parin, mikä riittää jaettuun neljänteen sijaan.

Nummenpäällä on kärkeen matkaa, sillä johdossa viilettävä Yuting Shi on karannut viiden lyönnin päähän (-11). Toisena on Hollannin Anne van Dam tuloksella -8 ja kolmantenaThaimaan Pannarat Thanapolboonyaras on tuloksessa -7.

Nummenpään olisi tärkeä menestyä Kiinassa, mikäli hän meinaa saada kortin kiertueelle ensi kaudelle. Hän on rahalistalla 144:ntenä, mutta sijoittuminen kolmen joukkoon nostaisi häntä rutkasti rankingissa.

Myös muut suomalaiset ovat esittäneet Kiinassa kelpo otteita. Minea Blomqvist ja Linda Henriksson ovat pelanneet molemmat kierroksensa tasaisesti tulokseen 71. Yhteistulos kaksi alle parin riittää kahden kierroksen jälkeen jaettuun 20:een sijaan.

Kaikki Kiinaan asti matkanneet suomalaisnaiset selvittivät cutin, joten pitkää matkaa ei tarvinnut tehdän turhaan. Ursula Wikström on 28:ntena, Oona Vartiainen 36:ntena ja Krista Bakker 54:ntena.

Kisassa pelataan neljä kierrosta.

Tulospalvelu

 

Etsi luettavaa