Hyppää sisältöön

The Northern Trust – Bryson DeChambeau vakuuttavaan voittoon

Tuleeko nyt paikka Ryder Cup joukkueeseen? Bryson DeChambeau nousi voitollaan vahvaksi ehdokkaaksi.

Bryson DeChambeau aloitti viimeisen kierroksen neljän lyönnin johdossa. Kahden birdien startti vei eron jo kuuteen lyöntiin. Bogit väylille 3 ja 9 päästivät kuitenkin Tony Finaun kahden lyönnin päähän. DeChambeau (-18) piti silti pään kylmänä ja sinetöi voiton väylien 12 ja 13 birdeillä. 

Voitto oli Brysonin uran kolmas PGA Tourilla. Mestaruus tuli kaikkien osa-alueiden tasaisella suorituksella. Hän oli kolmenkymmenen parhaan joukossa jokaisessa kategoriassa ja viiden parhaan joukossa pallonlyömisessä, sekä putterilla. 

DeChambeau nousi FedEx Cup pisteiden kärkeen ja entistä lähemmäksi kutsua Ryder Cup joukkueeseen. Bryson ei uskonut joukkuepaikan olevan vielä varma ja keskittyy jo seuraavan viikon kilpailuun antaakseen lisää hyviä näyttöjä kapteeni Jim Furykille

Tony Finau (-14) nousi kilpailussa toiseksi. Adam Scott (-12) pelasi jälleen varman viikon sijoittuen viidenneksi. Justin Thomas ja Brooks Koepka jakoivat kahdeksatta sijaa (-11). 

Koepka olisi noussut maailmanlistan kärkeen jos hän olisi pelannut viikon lyönnin paremmin. Ero Koepkan ja Dustin Johnsonin välillä on nyt vain desimaaleja ja valta saattaa vaihtua jo ensi viikolla. 

Tiger Woods (-4) oli tyytyväinen viikon peliin. Hän esitti kauden parasta draivaamista ja oli Strokes Gained: Tee-to-green tilastossa yhdestoista. Vain Woodsin putteri piti hänet voittotaistelun ulkopuolella. Woods oli cutin jälkeisistä pelaajista toiseksi huonoin griineillä. 

Tiger siirtyi draiverissa ja puukolmosessa Diamanan D+ varsiin ja tuntuma mailaan oli parempi tutulla varsivalinnalla. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa