Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Xplora

Norjalaiset keksivät arjen helpotuksen lapsiperheille

Xplora-kellopuhelin vapauttaa lapsen leikkimään ja liikkumaan.

Tutkimuksen mukaan Xplora-kellopuhelimia käyttävien perheiden kommunikaatio on parempi ja konfliktitilanteita lasten kanssa on selkeästi vähemmän.

Xplora-kellopuhelin on lapsille suunniteltu ensipuhelin. Norjalainen Xplora on jo saavuttanut kotimaassa lapsiperheiden parissa standardin olemalla lasten ensimmäinen puhelin. Xplora kulkee helposti mukana lapsen ranteessa ja siitä on poistettu kaikki turha, kuten pelit ja internet. Näin lapset voivat keskittyä liikkumaan, leikkimään ja olemaan luovia. 

Myös lapsiperheissä on huomattu, että älypuhelimella on valtava merkitys siinä, millainen vuorovaikutus perheen keskustelijoiden välillä on. Mikäli älypuhelin on kädessä tai taskussa, keskustelijat kokevat olevansa vähemmän yhteydessä toisiinsa.

Meille kaikille on varmasti tuttu tilanne, jossa perheenjäsen vilkuilee ja selailee puhelinta kesken keskustelun. Pahimmillaan tällainen käytös voi heikentää omaa taitoa lukea tunteita ja tilanteita. Lisäksi näin voi myös tahattomasti loukata toista, varsinkin perheen pienemmille tämä voi olla kova paikka – jos minua ei kuulla tai katsota, onko minulla tai ajatuksillani merkitystä?

Tutkimuksen mukaan Xplora-kellopuhelimia käyttävien perheiden kommunikaatio on parempi ja konfliktitilanteita lasten kanssa on selkeästi vähemmän. Ryhmäliikunnassa ja oppitunneilla lapset, jotka käyttävät Xplora-kellopuhelinta ovat paremmin keskittyviä heti opetuksen ja valmennuksen alkaessa kuin ne lapset, jotka räpläävät älypuhelinta juuri ennen tunnin alkua. 

Vuorovaikutus vanhempien ja lapsen välillä vaikuttaa kokonaisvaltaisesti lapsen kehitykseen. Se luo turvallisuudentunteen, vaikuttaa oppimiskykyyn ja muokkaa lapsen tunne-elämää. Xploran missio on parantaa ja helpottaa lapsiperheiden arkea teknologian avulla. Jo yli 700 000 perhettä on valinnut lapselle Xplora kellopuhelimen älypuhelimen sijaan. Xplora on keskittynyt siihen, mikä on lapsen kannalta tärkeintä – pitää yhteyttä läheisiinsä. 

Osta nyt lapsellesi Xploran -kellopuhelin Back to School -tarjouksesta.

 

Etsi luettavaa