Hyppää sisältöön

Nordcenterissa tehdään historiaa – Fream avoinna helmikuussa

Freamin viides reikä lukeutuu pelattavuuden ja visuaalisuuden osatta maaamme parhaisiin

Ensimmäiset pelaajat kirmasivat kentälle tiistaina aamupäivällä. Kauden odotetaan jatkuvan myös keskiviikkona.

Raaseporissa, Nordcenterin Fream-kentällä tehtiin tiistaina golfkeskuksen omaa historiaa. Aiemmin yli 30 vuotisen historian aikana ei tammi-helmikuussa ole kesäviheriöille Nordcenterissa pelattu, mutta nyt tämä koettiin.

”Maanantaina kenttä oli runsaiden sateiden johdosta vielä pelaamattomassa kunnossa.  Kuivuminen tapahtuu meillä hyvien pohjien vuoksi nopeasti, joten kenttämestari nosti peukkua ylös avaamisen puolesta.Kaikki 18 reikää ja viheriöt ovat avoinna, samoin pukuhuoneet ja suihkut. Toimistosta saattaa saada kahviakin, omia ja vieraita palvellaan niin hyvin kuin mahdollista. Jos sääennuste pitää kutinsa, ainakin keskiviikkona pidämme kentän avoinna”, kertoi toimitusjohtaja Antti Ahti.

Nordcenterissa nimenomaan Fream on kentistä se, joka kyetään pitämään keväällä ja syksyllä pitkään avoinna.

”Helmikuussa kentän avaaminen on meiltä luonnollisesti myös viesti siitä, että pian saatetaan päästä pelaamaan pidempiä jaksoja erittäin hyvissä olosuhteissa kuivalla kentällä. Puuston harvennus ja metsien hoitoon panostaminen ovat tuottaneet jo hyviä tuloksia, niitä jatketaan myös visuaalisten  elämysten parantamiseksi”, Ahti jatkaa.

Nordcenter on totutusti mukana Golfmessuilla (28.2.-1.3.) Helsingin Messukeskuksessa. 

”Haluamme luonnollisesti rummuttaa golfkeskuksemme kokonaispalvelun ja Suomen ykköseksi valitun ravintolan tasoa. Nordcenteriin on monta syytä tulla parisksi päiväksi, tämän johdosta markkinoimme messuilla erityisesti golfin ja majoituksen sisältäviä paketteja.” 

Toimisto on avoinna kello 9-14, green feen hinta on 49 euroa.

Nordcenter

Etsi luettavaa