Hyppää sisältöön

Noora Komulaisella vahva päivä Intiassa:”Hieno kenttä, jolla saa olla tarkkana”

Noora Komulaisen uran paras sijoitus LET:lla on neljäs.

Noora Komulainen (74-69,-1) siirtyi perjantaina LET:n kilpailussa ohituskaistalle. Torstaina 36 kertaa putannut Komulainen käytti kulmarautaansa toisena päivänä 27 kertaa.

Noora Komulainen oli toisena päiväna Intian avoimissa huomattavasti tehokkaampi kuin torstaina.

”Hyvää lyömistä ollut kaks päivää. Eilen löin tosi hyvin 16 griiniä, mutta putti oli erittäin jäissä. Tänään jatkoin stediä lyömistä ja sain muutaman hyvän putinkin uppoamaan. Tykkään tästä kentästä tosi paljon. On tiukka, jatkuvasti saa olla tarkkana. Mukavaa päästä hyvistä asemista viikonloppuun”, Komulainen iloitsi.

Hän nousi tuloslistalla 11:ksi kierroksen ollessa vielä iltapäivän pelaajien osalta kesken. Loppuun asti pelanneista paras on Norjan Marianne Skarpnord (-5), joka on neljä lyöntiä Komulaista edellä. 

Ursula Wikström (72-77,+5) on niukasti cut-rajan sisäpuolella. Sanna Nuutinen (+3/12) on kolmas suomalainen joka on kiinni pelipaikassa viikonlopuksi.

DLF Golf and Country Clubilla pelattava kilpailu on LET:n kauden toiseksi viimeinen. Yli 400 000 euron palkitopottinsa johdosta sen merkitys listasijoituksissa sekä suomalaispelaajien keskinäisissä järjestyksissä olympialaisiin liittyen on varsin suuri.

Kisan tulosseurannan löydät täältä. 

Etsi luettavaa