Hyppää sisältöön

Nokialle uusi kenttä: Rock!

Nokia River Golfin Kartano-kentän etuysi aukeaa tänä viikonloppuna.

Nokia on investoinut kaksi miljoonaa euroa uuteen 18-reikäiseen golfkenttään ja River-kentän remonttiin. Kenttä avataan pelaajille lauantaina.

Tampereen seudun golfkentillä pyyhkii hyvin. Pelaajia riittää jopa niin paljon, että kapasiteettia on ollut pelaajamääriin nähden liian vähän.

Ruuhkat helpottavat tulevana lauantaina, kun Nokia River Golf avaa uuden 18. reikäisen Rock-kentän. Sen jälkeen Nokialla on 27 reiän sijaan kaksi täysmittaista kenttää. Kokonaan uusia väyliä Nokialle rakennettiin 11, ja ne suunnitteli Lassi Pekka Tilander.

Täysin uusia väyliä Nokialle rakennettiin 11.

Täysin uusia väyliä Nokialle rakennettiin 11.

Nokia River Golf

Kaksi miljoonaa euroa maksanut kenttäprojekti rahoitettiin paitsi vieraan pääoman voimin myös jäsenistön voimin.

”Projekti pysyy myös taloudellisesti kohtuullisen hyvin suunnitelluissa raameissa, joten nyt on hyvä katsoa melko luottavaisesti eteenpäin, sanoo River Golf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Erkki Räty tiedotteessa.

Nokialla 60 000 kierrosta vuodessa

Laajennus tuli tarpeeseen, sillä 27-reikäisenäkin Nokia River Golf oli Pirkanmaan vilkkain kenttä. Kierroksia Nokialla pelataan peräti 60 000 vuodessa. Etenkin viikonloppuisin kentät ruuhkautuivat.

”Kenttiemme korkea käyttöaste on auttanut pitämään talouden vahvalla pohjalla”, Räty sanoo.

Jatkossa Nokian 18-reikäiset kentät tunnetaan nimellä Rock ja River. 

”Jäsenten peli- ja myös harjoitusmahdollisuudet lisääntyvät oleellisesti. Jatkossa voimme toimia myös Riverille monesti tarjottujen isojenkin kisojen näyttämönä”, sanoo puolestaan River Golfin toiminnanjohtaja Erkki Mommo.

Etsi luettavaa