Hyppää sisältöön

Nike vetäytyy maila- ja pallomarkkinoilta

Nike Vapor Fly Pro

Nike on päättänyt lopettaa välinevalmistajana. Yhdysvaltalainen urheiluvälinejätti ilmoitti asiasta nettisivuillaan. Yhtiö jatkaa golfkenkien ja -vaatteiden parissa, mutta lopettaa mailojen, pallojen ja bägien valmistuksen.

Niken tähtäimenä on olla tulevaisuudessa golfkenkämarkkinoiden ylivertainen ykkönen. Tähän on mahdollista päästä keskittämällä kaikki tutkimustyö, innovaatiot ja resurssit kenkien ja vaatteiden ympärille.

Yhtiö ei maininnut mikä heidän suunnitelmansa on Niken sopimuspelaajien kanssa. Heidän tallissaan pelaa tällä kaudella ainakin Rory McIlroy, Brooks Koepka, Tony Finau, Tiger Woods, Michelle WieJhonattan Vegas, Russell Henley, Paul Casey, Kevin Chappell, Seung Yul Noh ja Patrick Rodgers.

Rory McIlroy setti voittoisassa kisassa.

Rory McIlroy setti voittoisassa kisassa.

GettyImages

Ennen ilmoitustaan Nike aloitti massiivisen alennuskampanjan uutuusvälineidensä kanssa. Vapor Fly -draiverit, väyläpuut ja hybridit lähtevät ainakin Amerikan maalla todella huokeaan hintaan. Esimerkiksi 350-499 dollaria maksaneet ajurit irtoaa nyt 149,99 dollarilla verkkokaupasta. Väyläpuut ja hybridit ovat lähtevät alle 100 dollarilla.

Charl Schwartzelin pikainen lähtö PXG:n talliin juuri ennen British Openia kummastutti golfpiirejä. Tämä uutinen oli tainnut vuotaa hänen korviinsa muita aiemmin, ja päätös vaihtaa tallia ei enää kuulosta kauhean huonolta idealta.

Etsi luettavaa