Hyppää sisältöön

Nick Faldo sai käsiinsä uskomattoman links-alueen: ”Tämä on unelmien kenttäprojekti”

Nick Faldolla on unelmien projekti käynnissä Irlannissa

Nick Faldo on lukuisten entisten tähtien tapaan tehnyt paljon kenttäsuunnittelua uransa jälkeen. Nyt Faldo on saanut Länsi-Irlannista käsiinsä unelmien maa-alueen, johon suunnitellaan Faldon omien sanojen mukana yhtä maailman parhaista golfkentistä.

Nick Faldo kertoo Skratch Golfin videossa uudesta projektistaan. Bartraghin alueelle suunniteltava kenttä on valmis vasta piirrustuspöydällä, mutta Faldo kokee sen olevan potentiaalinen tuleva klassikko. 

”Maa-alue on niin luonnollinen ja täydellinen links-kentän rakentamiseen. Pinnanmuodot ovat kuin valmiissa golfkentässä ja tarkoitus on tehdä lähes kaikki käsityönä”, Faldo kertoo videolla. 

Irlantiin rakastunut Faldo on vienyt myös omaa juniorikiertuettaan alueelle. Lähistöllä sijaitseva links-kenttä on yksi Faldon suosikeita ja siellä on pelattu Faldo Seriesin finaalikilpailuja. 

Videolla Faldo esittelee aluetta ja kertoo kenttäsuunnittelusta. Se miten ammattilainen näkee koskemattomassa alueessa golfreikiä on nerokasta, joidenkin mielestä varmasti jopa sairasta. Faldo on suunnittelemassa kentälle myös erittäin kookasta, hänen omien toiveidensa mukaan maailman kolmanneksi kuuluisinta bunkkeria. 

”Se on varmaan kymmenen metriä korkea kraateri. Vaikka tästä täyttäisi puolet hiekalla se olisi hullu”, Faldo nauraa videolla. 

Etsi luettavaa