Hyppää sisältöön

Neljän putin bogi ei saanut Lindelliä tolaltaan: ”Hyvää tekemistä kaikin puolin”

Oliver Lindell löi tänään peräti 17 griiniosumaa

Oliver Lindell säilytti kärjen näköpiirissään ja jatkoon Challenge Tourin avauskisassa Etelä-Afrikassa.

Oliver Lindell jatkaa ainoana suomalaisena pelejä Etelä-Afrikassa pelattavassa Limpopo Championshipissä.

Lindell pelasi toisen kierroksen yhden alle parin ja jatkaa lauantaina pelejä yhteistuloksessa viisi alle. Kun toinen kierros on vielä kesken, riittää tulos jaettuun 34. sijaan.

Kärki on kuitenkin vielä porvoolaisen näköpiirissä, sillä tällä hetkellä kolme pelaajaa jakaa johtoasemaa tuloksella -10. Kahdella heistä kierros on vielä kuitenkin kesken, joten tilanne vielä varmasti muuttuu päivän edetessä. Neljänteen sijaan Oliverilla on kolmen lyöntiä.

Challenge Tour -kauden avauskisa pelataan kahdella eri kentällä, joista Euphoria Golf Club on selvästi vaikeampi kuin Koro Golf Club. Lindell pelasi tänään Euphoria Golf Clubin.

Etelä-Afrikasta tavoitettu Lindell kertoi, että perjantaina peli kulki erinomaisesti – puttia lukuunottamatta. Heikko puttipeli näkyi tuloskortissa siten, että yksi päivän kolmesta bogeysta neljän ja toinen kolmen putin seurauksena. 

Lindell kertoi, että peli on muuten juuri niin hyvässä jamassa, ettei anna yksittäisten bogien vaikuttaa peliin. Birdiejä tuli korttiin neljä.

”Aika samanlaista tekemistä kuin Atalayassa, mutta pinnat ovat aika paljon vaikeammat kuin siellä ja liput vaikeimmissa paikoissa”, Lindell kertoi viitaten aiemmin tammikuussa Espanjassa pelattuun Gecko Tourin kisaan, jonka hän voitti ja jatkoi. ”Hyvää tekemistä kaikin puolin. Löin 17 griiniosumaa, mutta puttaamisessa oli ongelmia”

Lindellin mukaan Koro Golf Clubilla on hyvin tilaa, mutta Euphoria Golf Clubilla tiiltä on tärkeä osua väylään. Viikonloppuna pelit jatkuvat juuri Euphoria Golf Clubilla.

Lindellin lisäksi kisassa ovat mukana myös Kim Koivu ja Lauri Ruuska, joiden kilpailu päättyi tänään. Ruuska paransi eilisestä lyönnillä, vaikka pelasi Lindellin tapaan kentistä vaikeamman tänään. Yhteistulos par (73-71) riittää kuitenkin tässä vaiheessa vasta 103. sijaan.

Koivu ei saanut mieleistään paluuta kisakentille, vaan pelasi tuloksen +7 (74-79), mikä riittää jaettuun 192:een sijaan kisassa, johon lähti mukaan 204 pelaajaa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa