Hyppää sisältöön

Neljä huippuammattilaista ratkaisee Isosaaren herruuden – suora lähetys käynnissä nyt

Suora lähetys Isosaaresta alkaa klo 13.45 V sportin Facebook-sivulla.

Suomen kärkipään ammattilaiset ottavat mittaa toisistaan iltapäivällä GoGolf Isosaaren uusitulla kentällä, jossa pelataan Isosaari Invitational Hosted by Viaplay.

Kilpailu televisioidaan V sport -kanavan Facebook-sivuilla. 

Alkukilpailussa mukana olivat mukana kovat ammattilaispelaajia: Minea Blomqvist-Kakko, Linda Henriksson, Kim Koivu, Oliver Lindell, Janne Kaske, Henri Satama, Erik Myllymäki ja Albert Eckhardt. Mustana hevosena kilpailuun osallistui GoGolfin päätoimittaja Jussi Miettinen.

Yhdeksän reiän finaaliin selvisivät seuraavat pelaajat:

  • Henri Satama -2
  • Kim Koivu -1
  • Linda Henriksson -1
  • Janne Kaske -1

Yhdeksästä pelaajasta neljä parasta pääsi finaaliin, jonka voittaja purjehtii mantereelle 2 500 euroa rikkaampana. Toiseksi sijoittunut palkitaan tonnilla ja kolmanneksi sijoittunut kuittaa muutaman tunnin urakasta 500 euroa. Palkintopotti on 4 000 euroa.

Isosaaren elämyksellinen par 3 -kenttä tarjoaa myös haasteita, sillä monet niistä harvoista, jotka ovat kentän ovat päässeet pelaamaan, ovat pitäneet sitä yhtenä Suomen haastavimmista par 3 -kentistä. Kisan ajaksi on kuitenkin ennustettu vain lievää kaakkoistuulta, joten olosuhteet ovat otolliset tuloksen tekoon. 

Reikien pituudet kentällä vaihtelevat 47 metristä 148 metriin. 

Noin tunnin kestävän lähetyksen selostaa Nent Groupin johtava urheiluasiantuntija Antti Mäkinen.

”Golf on tärkeä osa Viaplayn ja V sport-kanavien urheilusisältöä ja Minea Blomqvist-Kakon sekä muiden suomalaishuippujen tähdittämä kisa Isosaaren upeissa maisemissa tulee olemaan hienoa seurattavaa. Tiistaista tulee hieno golfpäivä monella tapaa”, Mäkinen ennakoi ennen kilpailua. 

GoGolf Isosaaren ainutlaatuisen golfkentän pääsee kokemaan ensi viikonloppuna 22.8. ja 23.8.

Isosaaren golfelämykselle lähdetään GoGolfin verkkokaupan kautta:

Etsi luettavaa