Hyppää sisältöön

Neljä arvostettua kenttää tiivistää yhteistyötä: ”Osakas on voittaja”

Vierumäki

Pickala Golf, St. Laurence Golf, Golf Talma ja Vierumäki Golf tarjoavat osakkailleen merkittävän edun: kaksi ilmaista kierrosta per vuosi kolmen vuoden aikana.

Pickala Golf, St. Laurence Golf, Golf Talma ja Vierumäki Golf yhdistävät voimansa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että osakkaat saavat pelata ilmaiseksi kolmella muulla kentällä ilmaiseksi kaksi kertaa yhden kauden aikana. Edusta on sovittu vuosiksi 2020–2022.

Muut pelioikeuden kyseisiltä kentiltä hankkineet maksavat kierroksestaan 30 euroa. Lisäksi osakkaan pelikaveri pääsee mukaan kierrokselle hinnalla, joka on sama kuin isäntäkentän omien osakkaiden vierailla.

”Halusimme tiivistää yhteistyötä sellaisten kenttäyhtiöiden kesken, jotka kaikki tunnetaan aktiivisista golfareistaan ja joilla kaikilla puitteet ja talous ovat kunnossa”, sanoo Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

”Jatkuvuus ja pitkäjänteisyys olivat meille tärkeitä näkökohtia sopimusta rakennettaessa. Haluamme välittää osakkaille vahvan viestin siitä, että etu on jatkossakin käytettävissä. Samalla nyt aloitettu yhteistyö on viesti siitä, että osakkeen omistaminen kentillämme on etenkin paljon pelaavalle järkevä valinta myös golfalan rakennemuutoksen keskellä.”

Siuntiossa sijaitseva Pickala Golf on Suomen suurin golfkeskus, jossa on kolme täysmittaista kenttää. Muilla yhteistyökentillä on kaksi 18-reikäistä kenttää. Jokaisella neljällä kentällä on myös par 3 -rata.

Mikäli osakas hyödyntää edun ja käyttää kaikki ilmaiskierrokset, edun arvo on jopa 300–400 euroa kaudessa.

”Tämä on meiltä selkeä kädenojennus etenkin pääkaupunkiseudulla asuville osakkaillemme. Nyt he voivat veloituksetta pelata usean kierroksen kaudessa laadukkailla kentillä lähempänä kotia. Vastavuoroisesti voimme Vierumäellä tarjota omille pelaajille ja vierailijoille palvelukokonaisuuden, jollaista ei muualta löydy”, sanoo Jan Ruoho Vierumäeltä.

Etsi luettavaa