Hyppää sisältöön

Naisten Pankki Open -kiertueella kerätty jo yli 500 ammattia

Naisten Pankin ”Golfaa Naiselle Ammatti” -hyväntekeväisyyskiertueelle on osallistunut yli 1000 pelaajaa ja koossa on jo yli 500 ammattia kehitysmaiden naisille.

Naisten Pankki Open 2016 -kiertueen kaikkiaan 22 osakilpailusta on tässä vaiheessa pelattu 14. Hyväntekeväisyyskiertueen osakilpailuihin on osallistunut kaikkiaan 1024 pelaajaa ja kiertueen kisoissa on hankittu jo 512 Ammattia kehityskohteiden naisille.

Kiertueemme on saanut todella hienon vastaanoton ja haluankin jo tässä vaiheessa kiittää kaikkia osallistujia sekä järjestäviä golfklubeja mukanaolosta. Golfarit ovat olleet innolla mukana pelaamassa Ammatteja kehitysmaiden naisille. Myös järjestävät klubit ovat antaneet upean panoksen kiertueen onnistumiseen jopa kasvattamalla pelaajakiintiöitä kapasiteetin äärirajoille kiinnostuksen kasvettua yli alkuperäisen pelaajamäärän. Olemme hyvässä vauhdissa kohti kauden tavoitettamme ja uskomme, että tavoite, 800 Ammattia, myös saavutetaan. Kahdeksan osakilpailua on vielä jäljellä ja toivotamme kaikki pelaajat tervetulleeksi mukaan!”, iloitsee Rauni Suhonen Naisten Pankin Golftiimistä.

Naisten Pankki haastaa golfaajat jo viidettä kertaa pelaamaan ammatteja kehitysmaiden naisille. Kaikkien 22 osakilpailun voittajaparit saavat osallistumisoikeuden 10.9. Kytäjällä pelattavaan finaaliin, jonka voittajapari palkitaan golfmatkalla. Lokakuussa pelataan lisäksi yksi kilpailu Naisten Pankille Lauron kentällä Espanjan Fuengirolassa.

Kilpailut ovat avoimia pariscramble-kisoja kaikille golfaajille ikään, sukupuoleen ja tasoitukseen katsomatta (korkein huomioitava tasoitus 36). Osallistumismaksu on 60 euroa/pelipari, josta 30 euroa, eli yhden Ammatin hinta, tilitetään Naisten Pankille. Kauden tavoitteena on saada kiertueelle 800 peliparia, jolla saataisiin 800 ammattia, eli 24 000 euroa, kehitysmaiden naisille.

Kerätyt varat käytetään naisten yrittäjyyden tukemiseen ja omaehtoisen toimeentulon kehittämiseen kestävän kehityksen periaattein seitsemässä kohdemaassa Väli-Amerikassa, Afrikassa ja Aasiassa. Useat aiheesta tehdyt tutkimukset todistavat, että auttamalla naista autetaan samalla koko perhettä ja kyläyhteisöä. Naiset sijoittavat 90 prosenttia tuloistaan perheisiinsä ja yhteisöihinsä.

Naisten Pankki Open 2016 -kiertueen seuraavat kilpailut pelataan 9.7. Kytäjä Golfissa, 10.7. Kartano Golfissa ja 16.7. Helsingin Golfklubilla. Elokuussa pelataan Kurk Golfissa, Laukaan Peurunka Golfissa, Ruukki Golfissa, Oulun Golfkerholla ja St. Laurence Golfissa Lohjalla. Kiertueaikataulu löytyy osoitteesta www.naistenpankki.fi/golf.

Etsi luettavaa