Hyppää sisältöön

Naisilla sama potti Pohjois-Irlannissa kuin miehillä – ei kuitenkaan osana kiertuetta

Krista Bakker oli hyvässä vireessä aamulla Pohjois-Irlannissa
Krista Bakkerilla on Thai Country Clubiilla pelatun joukkuekisan jälkeen syytä hymyyn. KUVA: Ladies European Tour

Pohjois-Irlannissa pelataan samalla klubilla kaksi eri golfkilpailua. Miehet ja naiset pelaavat 250 000 dollarin poteista, miesten kisa kuuluu Challenge Touriin, naisten kisa ei mihinkään kiertueeseen.

Neil Horanin manageritoimiston Modest Golfin järjestämä ISPS Handa Invitational käynnistyi tänään Pohjois-Irlannissa. Kokonaispotti on 250 000 dollaria. Mukana on 81 naispelaajaa ja 192 miespelaajaa. 

Challenge Tourin kilpailussa aamupäivän suomalaisista onnistui ainoastaan Oliver Lindell, joka teki kierroksellaan yhden birdien ja yhden bogin. Par-tulos oikeuttaa sijaan 59, mutta kärkeen on vain neljä lyöntiä. 

Roope Kakko (+4) ja Peter Erofejeff (+7) aloittivat kisan heikosti. Aamupäivän suomalaiset tekivät yhteensä vain kaksi birdietä, sillä Roope Kakko jäi ilman, Peter Erofejeff ja Oliver Lindell tekivät yhden mieheen. 

Antti Ahokas on parhaillaan kentällä. Ahokas on pelannut yhdeksän reikää tulokseen -1 jakaen sijaa 28. 

Naisten kisassa aamupäivällä pirteästi pelasi Krista Bakker. Tuloksen -1 pelannut Ringside Golfin peluri on sijalla 15. Ursula Wikström on aloittanut myös mallikkaasti ja on tuloksessa -2 pelattuaan 12 reikää. Sillä jakaa sijaa 6. 

Kisassa erikoista on se, että vaikka potti on kohtalaisen suuri, normaalin LET-kisan arvoinen, sitä ei syystä tai toisesta ole otettu osaksi LET:in kalenteria, jossa muutenkin kisoja on todella vähän. 

Krista oli aamukierrokseensa kohtalaisen tyytyväinen. 

”Vedetään kahta kenttää myös kuten miehet. Ihan hyvä kierros tänään. Löin palloa ihan ok ja putti kulki. Tällä kentällä on pahat raffit eli parempi pysyä väylillä”, Krista viestitti.

Noora Komulainen on keskikastissa tuloksellaan +2 jakaen sijaa 39. 

Etsi luettavaa