Hyppää sisältöön

Näin pääset pelaamaan GoGolf Isosaareen – edes omia mailoja ei tarvitse ottaa mukaan

GoGolf Isosaarelle pääsee ensimmäisen kerran pelaamaan 22.8.

GoGolf Isosaareen järjestetään viikonloppuisin elämyksellisiä golfretkiä. Retken hintaan sisältyvät pelaamisen lisäksi lounas, sauna ja lauttamatkat.

GoGolf vastaa jatkossa Helsingin edustalla sijaitsevan Isosaaren golfkentän pyörittämisestä. Isosaaren avajaisia vietetään 18.8. jolloin pelataan GoGolf Isosaari Invitational Hosted by Viaplay pro am -kilpailu, josta Viaplay lähettää Facebook-kanavallaan suoran lähetyksen.

Mukana 4 000 euron palkintopotista ovat kisaamassa mm. Oliver Lindell, Kim Koivu, Janne Kaske, Minea Blomqvist-Kakko ja Linda Henriksson.

Avajaistapahtuman jälkeen GoGolf Isosaaren pääsee pelaamaan elo-syyskuussa muun muassa viikonloppuaamuisin tai GoGolfin avoimissa tapahtumissa.

Keskiviikosta 19.8. alkaen järjestämme myös pelimahdollisuuksia pienemmille ryhmille, kuten golfseuroille, kaveriporukoille ja yrityksen henkilökunnalle, jolloin minimimäärä on 10 henkilöä. Saarelle voi mennä myös omalla veneellä, kun varaa ja maksaa kierroksen etukäteen. Voit myös vuokrata koko saaren käyttöön esimerkiksi yritystapahtumaa varten.

Olethan meihin tällöin etukäteen yhteydessä.

Golfelämys Isosaaressa viikonloppuisin

Isosaaressa osa rei'istä pelataan rantaviivaa pitkin.

Isosaaressa osa rei’istä pelataan rantaviivaa pitkin.

Lassi Pekka Tilander

Isosaaren kentälle ensimmäisen kerran viikonloppuaamuisin lauantaina 22.8. Lähtö tapahtuu Kauppatorilta klo 8, Suomenlinnan lautan vierestä. Elämys varataan ja maksetaan etukäteen GoGolfin verkkokaupassa.

Viikonlopun avoimissa tapahtumissa peliaika on klo 9–11. Kierrosten (2 x 9 reikää) jälkeen on mahdollista saunoa ja nauttia lounasta Upseerikerhon ravintolassa, jonka terassilta aukeaa upea näkymä Helsingin keskustaan.

Pelaaminen, laivakyydit lounas ja sauna kuuluvat hintaan (79 €). Paluu Kauppatorille tapahtuu oman aikataulun mukaan joko klo 13, 15 tai 17 reittiliikenteen mukana – viimeisestä lähdöstä ei kannata myöhästyä.

Isosaaren golfelämys ostetaan etukäteen GoGolfin verkkokaupasta:

Isosaaressa on käytössä jokaiselle ryhmälle yksi kantobägi, jossa on valmiina Odysseyn putteri ja Clevelandin wedge. Lisäksi tiiauspaikoilla on Cobran ja Srixonin rautamailoja ja hybridejä. Kolme golfpalloa per henkilö sisältyvät golfelämyksen hintaan. Voit toki ottaa myös omat mailat ja pallot mukaan.

Saarelle voi elokuussa mennä pelaamaan viikonloppuaamuisin omalla veneellä. Kierros varataan ja maksetaan etukäteen GoGolfin verkkokaupassa samaan tapaan kuin lähtisit pelaamaan – siinä tapauksessa laita tästä infoa varauksen ja maksun yhteydessä lisätiedot-kenttään.

Viikonloppumatkat toteutetaan, mikäli Isosaareen saadaan 10 osallistujaa. Maksimimäärä on 45 golfaria.

Isosaaren golfelämys, ohjelma

  • Lähtö Kauppatorilta, Suomenlinnan lautan vierestä klo 8
  • Pelit Isosaaressa klo 9–11
  • Pelaamisen jälkeen on mahdollista tutustua saareen tai käydä saunomassa. Herkullinen Saariston lohikeitto on katettu Upseerikerholla klo 12 alkaen.
  • Paluu saareen tapahtuu joko klo 13:n, 15:n tai 17:n lautalla oman aikataulun mukaan – älä myöhästy viimeisestä kyydistä.

Ketkä vievät Isosaaren Big Bang -herruuden?

Isosaaressa pelataan golfia ainutlaatuisessa miljöössä.

Isosaaressa pelataan golfia ainutlaatuisessa miljöössä.

Lassi Pekka Tilander

Syksyn odotetuin Isosaari-tapahtuma on sunnuntaina 6.9. pelattava GoGolf Big Bang -kilpailu, jossa palkintona on muun muassa golfmatka Bulgariaan, Cape Kaliakran upeille kentille. Tapahtumassa elämyksellinen kenttä kierretään kaksi kertaa.

Matkan voittaa Golfreseptin isännöimällä väylällä lähimmäksi lippua lyönyt pelaaja. Kisaan mahtuu vain rajallinen määrä pelaajia ja ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa 20.8.

Lisätietoa: GoGolf Isosaari ja gogolf.fi/isosaari

Etsi luettavaa