Hyppää sisältöön

Näin seuraat kierrosta lähes reaaliajassa

Mikko Korhonen oli avauskierroksen jälkeen upeasti sijalla 16 PGA Championshipissä.

Mikko Korhonen ei päässyt pahemmin televisiokuviin hyvästä pelistään huolimatta. Onneksi PGA Tourin tulospalvelusta suomalaisen peliä voi seurata grafiikan avulla.

MIKKO KORHONEN lähtee pian toiselle kierrokselleen PGA Championshipissa. Avauskierroksen jälkeen helsinkiläinen oli sijalla 16, mutta tänään pelaajat ovat tehneet niin kovaa tulosta, että Korhonen on pudonnut sijalle 30, vaikka ei ole vielä lyönyt kertaakaan palloa.

Suora lähetys kilpailusta on parhaillaan käynnissä Viasatilla ja Viaplayllä. Toivotaan, että Korhonen pelaa tänään niin hyvin, että major-kilpailujen untuvikko nähdään ruudussa useaan otteeseen.

Torstaina lähetyksessä hän vilahti kuvissa vain pari kertaa, mutta yhtään suomalaisen lyöntiä ei lähetyksessä taidettu näyttää, vaikka peliesityksien vuoksi se olisi ollut perusteltua.

 

ONNEKSI LIIKKUVAN kuvan lisäksi Korhosen peliä voi seurata PGA Tourin sivuilla informatiivisten grafiikoiden avulla. Kaikkien pelaajien jokainen lyönti ilmestyy nopeasti väyläkartan päälle lähes reaaliajassa.

Kun hiiren kursorin asettaa kyseisen lyönnin (numero keltaisella pohjalla) kohdalle, ruudulle ilmestyy teksti, jossa kerrotaan, kuinka pitkän lyönnin pelaaja löi, mihin lyönti on päätyi ja kuinka pitkä matka siitä on reiälle.

Tässä esimerkki kilpailun kärjessä olevan Gary Woodlandin avauslyönnistä kakkosreiältä, jolle yhdysvaltalainen teki päivän ensimmäisen birdien. Hänen avauksensa oli 240 jaardia (220 metriä) pitkä, ja se päätyi semiraffiiin 152 jaardin (139 metrin) päähän reiästä. 

KILPAILUN TULOSPALVELU löytyy PGA Tourin sivuilta. Tässä suora linkki kiertueen sivulle.

Reikäkohtainen tuloskortti väyläkarttoineen aukeaa, kun klikkaa tulosluettelossa pelaajan nimeä. 

Korhonen lähtee kierrokselle kymppitiiltä klo 22.27 Suomen aikaa.

Tulospalvelu

Viaplay ja Viasat näyttävät kilpailun suorana lähetyksenä

Etsi luettavaa