Hyppää sisältöön

Näitä tuotteita Golf Skyn Black Week -kampanjan aikana myytiin eniten – yksi yllättävä tuote mukana top 5:ssä

Tässä ovat Golf Skyn suosituimmat tuotteet Black Week -kampanjan aikana.

Golf Skyn Black Weekiä jatkettiin vielä päivällä, joten vielä ehdit ostaa esimerkiksi jonkun näistä suosituista myyntiartikkeleista.

Golf Skyn Black Week -kampanjan vetelee viimeisiään. Viime viikolla tapahtuneen verkkokaupan käyttökatkon takia kampanjaa päätettiin jatkaa vielä päivällä.

Listasimme Golf Skyn viisi suosituinta tuotetta, joita viikon aikana myytiin. Nämä ja muut tarjoukset on hyödynnettävissä tänään klo 23.59 saakka.

Esimerkiksi kaikki vaatteet ovat nyt peräti 55 % alennuksessa ja kenkiä myydään 40 % normaalia edullisemmin.

PrecisionPro NX2

Kaiken kaikkiaan etäisyysmittarit eli kellot ja kiikarit ovat menneet erinomaisesti kaupaksi Black Weekin aikana. Eniten on kuitenkin myyty PrecisionPro NX2-kiikaria, joka on kohtuuhintainen lasermittari 149,95 € (norm. 249 €).

Laite mittaa nopeasti etäisyyden ja sitä on helppo pidellä kädessä ergonomisen muotoilun ja pitävän gripin ansiosta. Sitä voi myös käyttääkosteissa ja sateisissa olosuhteissa. Tuoteessa ei ole slope-toimintoa eli se ei huomioi korkeuseroja.

Osta tästä >>

Mizuno Armguard -irtohihat

Irtohihat ovat käteviä, mutta silti niiden myynti yllätti Black Weekiin aikana.

Irtohihoja voi käyttää suojaamassa käsivarsia auringolta. Lisäksi ne lämmittävät esimerkiksi sellaisina päivinä, jos aurinko menee pilveen ja lämpötila putoaa hieman.

Bägissä irtihihat menevät pieneen tilaan, eivätkä ne paina juuri mitään. Black Weekin aikana Mizunon irtihihat saa nyt alle puoleen hintaan 11,95 € (norm. 25 €).

Hihat saatavilla sekä naisille että miehille.

Osta tästä >>

Wilson DX2 Optix

Vihreää versiota pallosta myydään nyt todella edullisesti 11,95 € / tusina eli alle euron per pallo. Pallon normaalihinta on  30 €

Hyvä joululahjavinkki esimerkiksi pukin konttiin.

Osta tästä >>

Brand Fusion -puttimatto

Mitä tekee golfari talvella? Golf Skyn myyntitilastojen perusteella puttaa sisätiloissa kotona. Yksi suosituimmista kampanjatuotteista on ollut Brand Fusion -puttimatto.

Rullattava matto menee pieneen tilaan, ja se myös palauttaa pallon automaattisesti. Puttimattoa myydään vielä tämän päivän ajan puoleen hintaan 39,98 € (78,95 €).

Osta tästä >>

Wilson D300 -draiveri

Yllättävää ei ole, että draiverit ovat menneet hyvin kaupaksi. Yksi Golf Skyn suosituimmista tuotteista on ollut Wilson D300 -draiveri, joka on harrastajapelaajille suunnattu helppo ja monipuolinen maila.

Myös aloittelijan kannattaa harkita tätä ensimmäiseksi draiverikseen. Saatavilla sekä 10,5- että 12-asteisena hintaan 168 € (norm. 299 €).

Osta tästä >>

Etsi luettavaa