Hyppää sisältöön

Näin US Open televisioidaan Suomessa – suoraa lähetystä lähes 30 tuntia

Sami Välimäki aloittaa torstaina uransa ensimmäisen major-turnauksen.

Viaplay ja V Sport näyttävät kauden toisen majorin suorana lähetyksenä ja luvassa on penkkigolfareille jännittävä viikonloppu.

Torstaina käynnistyvä US Open tarkoittaa kissanpäiviä huippugolfista kiinnostuneille ihmisille. Suomessa kilpailun mielenkiintoa lisää se, että ensimmäisen kerran kahdeksaan vuoteen kilpailussa on mukana myös suomalainen pelaaja.

Kyseessä on tietenkin Sami Välimäki, joka pelaa samalla uransa ensimmäistä major-turnausta. Kisapaikalla on myös Samin valmentaja Timo Karvinen, joka on luvannut myöhemmin analysoida vaativaa Winged Footin kenttää GoGolfin lukijoille.

US Openin televisioinnista vastaa Suomessa NENT Group, joka näyttää kilpailun suorana lähetyksenä Viaplay-suoratoistopalvelussa ja V Sport -kanavalla. Luvassa on lähes 30 tuntia suoraa lähetystä yhdestä golfin ikonisimmasta kisoista.

Lähetyksen selostuksesta vastaa Antti Vaalas ja kommentaattorina toimii golfammattilainen Antti Ahokas.

Kilpailu pelataan Winged Footin kentällä, joka sijaitsee lähellä New Yorkia. Se, että kilpailu pelataan Yhdysvaltain itärannikolla tarkoittaa myös sitä, että lähetysajat Suomessa ovat lähes inhimilliset.

Suora kuva alkaa välittyä New Yorkista torstaista lauantaihin klo 19 Suomen aikaa. Sunnuntain ratkaisupäivänä lähetys alkaa klo 20.

Englanninkielisenä kilpailun voi katso Ruutu+-kanavalta.

Lähetysajat:

  • Torstai klo 19–2.30
  • Perjantai klo 19–2.30
  • Lauantai klo 19–2.30
  • Sunnuntaia klo 20–1.30

Pelaajien lähtöaikoja ja peliryhmiä ei ole vielä arvottu.

US Openin lisäksi Viaplay ja V Sport näyttävät Suomessa myös European Tourin kilpailut.

Etsi luettavaa