Hyppää sisältöön

Näin The Match II näkyy Suomessa – Tiger, Phil ja jenkkifutarit kohtaavat hyväntekeväisyysottelussa toisensa

The Matchissa Tiger Woodsin ja Peyton Manningin joukkue kohtaa Phil Mickelsonin ja Tom Bradyn tiimin.

The Match: Champions for Charity -kilpailun näyttää Suomessa CNN International.

Tiger Woods kohtaa Phil Mickelsonista hyväntekeväisyyden nimissä sunnuntaina. Kaksikko ei kuitenkaan pelaa toisiaan vastaan yksin, vaan kumpikin saa tiimiinsä vahvistukseksi jenkkifutistähden.

Woods muodostaa joukkueen Peyton Manningin kanssa ja Mickelson Tom Bradyn kanssa. Panoksena on 10 miljoonan dollarin potti, joka menee hyväntekeväisyyteen koronaviruksen vastaiseen taisteluun. Summasta riittää tukea monelle hyväntekeväisyysjärjestölle, joita ovat esimerkiksi Yhdysvaltain Punainen risti ja Direct Relief, joka tarjoaa sairaanhoitohenkilökunnalle suojavarusteita.

Suuri yleisö tuntee Woodsin ja Mickelsonin golftaidot, mutta kuinka hyviä pelaajia ovat jenkkifutiksen legendat? Manningin tasoitus on 3,5 ja Bradyn tasoitus on 8,1, mutta kumpikin pelaaja saa kolme lyöntiä tasoitusta ensimmäiselle yhdeksälle reiälle.

Super Bowl -voittojen määrässä Brady puolestaan vie pidemmän korren. Edelleen uraansa jatkava Brady on voittanut NFL:n mestaruuden kuusi kertaa, kun viisi vuotta eläkepäiviä viettänyt Manning ehti voittaa himoitun mestaruuden kahdesti.

Näin kisa näkyy Suomessa

Ottelu pelataan Floridassa Medalist Golf Clubilla, joka on monen PGA Tour -pelaajan kotiklubi, myös Tiger Woodsin. Ottelu alkaa paikallista aikaa kello kolme iltapäivällä. Suomessa kello näyttää tuolloin iltakymmentä.

Tärkein kysymys kuitenkin kuuluu, näkyykö ottelu Suomessa. Kyllä näkyy. Ottelua voi CNN International -kanavalta. 

”Viasat, DNA, Telia ja Canal Digital näyttävät CNN Internationalin Suomessa, joten ottelun voi katsoa niiden välityksellä”, Turner Median PR-päällikkö Emma Thelander kertoi GoGolfille.

Thomas debytoi mikrofonin kanssa

Myös televisiotuotantoon on saatu nimekäs joukko tekijöitä. Lähetyksen selostaa Brian Andersson ja asiantuntijana toimii Trevor Immelman. Lisäksi selostamoon on saatu mukaan koripalloilija Charles Barkley, joka tuo lähetykseen viihdearvoa. Moninkertainen NBA-mestari tunnetaan myös Woodsin kaverina.

Kentältä tunnelmia ja tilanteita raportoivat Amanda Balionis ja huippupelaaja Justin Thomas, joka tekee debyytin televisiotoimittajana.

The Match: Champions for Charity on jatkoa Phil Mickelsonin ja Tiger Woodsin keskinäiselle kohtaamiselle. Ensimmäisessä kohtaamisessa syksyllä 2018 Mickelson voitti Woodsin neljännellä uusintareiällä iltavalaistuksessa.

Tuolloin Mickelson kuittasi itselleen yhdeksän miljoonan dollarin voittopotin – itselleen.

Etsi luettavaa