Hyppää sisältöön

Nähdäänkö suomalainen PGA Tourilla? – Altonen voitti esikarsinnan ja pääsi mukaan maanantaikarsintaan

Joachim Altonen läpäisi Safeway Openin esikarsinnan ja pääsee kisaamaan maanantaikarsinnassa neljästä paikasta varsinaisessa kilpailussa.

Joachim Altonen pääsi mukaan suuren PGA Tourin maanantaikarsintaan pelattuaan parhaan tuloksen esikarsinnassa.

PGA Tourin kisoihin voi päästä mukaan maanantaikarsinnan kautta. Ne ovat kuitenkin niin suosittuja, että maanantaikarsintoihin järjestetään esikarsintoja.

Yhteen sellaiseen osallistui GoGolfin avustajana Yhdysvalloista käsin aiemmin toiminut Joachim Altonen, joka räväytti perjantaina pelaten kisan alhaisimman kierrostuloksen 65. 

Altonen eteni näin viikon päästä pelattavan Safeway Openin varsinaiseen karsintaan mukaan, joka pelataan maanantaina. 

Karsinnasta pääsee varsinaiseen kilpailuun mukaan neljä pelaajaa. Safeway Openissa ovat mukana muun muassa Phil Mickelson, Justin Thomas ja Francesco Molinari.

Tänä vuonna Safeway Open pelataan Silverado Resortissa Napa Valleyssä, Kaliforniassa. Altonen työskentelee nykyään golfvalmentajana Urban Golf Performance -keskuksessa Los Anglesissa. Hän on asunut Yhdysvalloissa vuodesta 2009 lähtien.

Altonen on aiemminkin läpäissyt esikarsinnan ja päässyt mukaan maanantaikarsintaan, mutta toistaiseksi menestyksettä. Vuonna 2011 hän läpäisi Web.com Tourin maanantaikarsinnan ja pääsi sieltä mukaan varsinaiseen kilpailuun.

Web.com Tour oli tuolloin PGA Tourin haastajakiertueen nimi.

Etsi luettavaa