Hyppää sisältöön

Musiikki raikaa, kun Selänne golfaa

Selänne & Piltz Golf Academyn nuoret lupaukset ja kiekkotähti Teemu Selänne.

Teemu Selänne pelaa karvan alle nelosen händärillä, pommittaa draivinsa 280 metrin päähän tiiltä ja huudattaa musiikkia golfkierroksen aikana. Tiistaina ex-kiekkoilija isännöi Selänne & Piltz Golf Akatemian kisaa Tapiola Golfissa. Pelimuotona oli shamble ja mestari itse selvitti kentän 69 lyönnillä.

Shamble onkin usein pelin nimi, kun Teemu Selänne pääsee valitsemaan joukkuekilpailun pelimuotoa.

Shamblessä joukkueen jokainen jäsen lyö avauksen, minkä jälkeen paras valitaan ja siitä jokainen pelaaja jatkaa oman pallonsa reiän loppuun saakka. Kiekkotähti viehättyi pelimuotoon aikana, jolloin hänen avauksensa eivät osuneet väylälle ihan yhtä hyvin kuin nykyään.

”Tässä pelimuodossa näkee, kuinka tärkeitä hyvät avaukset ovat golfissa”, Selänne evästi ennen kisan alkua ja se todella piti paikkansa.

Nykyään Selänne osuu väylään paremmin, eikä pituus ole koskaan ollut ex-urheilijan ongelmakohtia pelissä. Draiverilla pallo päätyy miehen mukaan noin 280 metrin päähän, kun pelataan normaaliolosuhteissa.

 

Selänne & Piltz Golf Academyn kutsukisa yhteistyökumppaneille. Otto-caddie tapasi idolinsa! @teemuselanneofficial #hangonkeksi #golf #tapiolagolf

Kuva, jonka GoGolf.fi (@gogolffi) julkaisi 2. 08ta 2016 klo 0.54 PDT

Juha Tapio ei kelpaa Jenkeissä

Tiistaina Selänne isännöi omaa ja golfvalmentaja Mika Piltzin nimeä kantavan golfkoulun yhteistyökumppanien välistä kisaa ja pelasi erään ryhmän mukana. Selänteen ryhmässä oli rento meininki, sillä hänellä oli mukanaan omat musiikkivehkeet.

”Tänään vedettiin koko neljä tuntia Juha Tapiota. Osa kappaleista soi useaan otteeseen”, kiekkotähti naurahti.

”Se rentouttaa ja tuo hyvin fiiliksen. Ei golfin tarvitse olla vakavaa. Haluan pelata hyvin, mutta rennolla tavalla”, Selänne sanoo.

Selänteen mukaan musiikin soittaminen golfkierroksella kotikonnuilla Yhdysvalloissa on yleistä, mutta siellä Suomi-popin sijaan soi, klassinen rock, kuten Eagles ja Pink Floyd.

”Juha Tapio on pannassa. Kun laittaa suomalaista, niin tulee nopeasti kettuilua, että mitä shittiä tämä on”, Selänne naurahtaa.

Shamblessä kova tulostaso

GoGolfin joukkue sijoittui Selänne & Piltz Golf Academyn kisassa kolmanneksi.

GoGolfin joukkue Olli-Pekka Nissinen, Jonatan Jolkkonen, Jussi Miettinen ja Tuukka Mäkinen sijoittui Selänne & Piltz Golf Academyn kisassa kolmanneksi.

Teemu Kiiskinen

Tiistaina Selänne pelasi kierrostuloksen 69 muun joukkueen avausten avittamana. Hänen virallinen ennätyksensä omalla pallolla on lyönnin huonompi eli 70.

Shamble-kisassa tulostaso nousi muutenkin kovaksi, mistä iso kiitos kuului Selänne & Piltz Golf Academyn nuorille lupauksille.

Esimerkiksi GoGolfin joukkueessa pelannut Kullo Golfin Jonatan Jolkkonen löi välillä niin messeviä avauksia, että niistä myös muun ryhmän oli helppo tehdä tulosta hyväkuntoisella Tapiola Golfin kentällä.

19-vuotias Jolkkonen voitti hiljattain alle 21-vuotiaiden Suomen mestaruuden ja on muutenkin pelannut kelpo kauden. Hän lyö palloa todella pitkälle ja wedge-peli oli tiistaina todella korkeatasoista, eikä bunkkerlyönneissäkään ollut moitteen sijaa.

 

Sand save by @derjontexdiejont. Team #gogolffi @tapiolagolf Selänne & Piltz Golf Academy. #birdietime

Video, jonka GoGolf.fi (@gogolffi) julkaisi 2. 08ta 2016 klo 2.48 PDT

GoGolfin joukkueessa pelasivat Jolkkosen lisäksi Kullo Golfin toimitusjohtaja Olli-Pekka Nissinen, PumaCobra Golfin Suomen-vetäjä Tuukka Mäkinen sekä GoGolfin päätoimittaja Jussi Miettinen.

Kisan voitto meni Golfpisteen joukkueelle. GoGolf onnittelee!

Kisaan oli kutsuttu Selänne & Piltz Golf Academyä tukeneita yrityksiä.

 

Etsi luettavaa