Mr. Nobody liekeissä European Tourilla – kahdeksan ensimmäistä reikää kahdeksan alle parin!

Rhys Enoch ei ole kertaakaan urallaan yltänyt European Tourilla kymmenen joukkoon

Walesin 32-vuotias Rhys Enoch (-7/9) teki hurmoksellisen jaksonsa päätteeksi bogeyn kentän helpoimpiin lukeutuvalla 18:lla, joka oli hänelle päivän yhdeksäs

European Tourin Teneriffan kisa pelataan edellisviikon tavoin Golf Costa Adejen kentällä, jossa Dean Burmester karkasi sunnuntaina voittotulokseen -25.
Kärkipaikka vaihtui kisan aikana tiheään, kuten oletettavasti käy myös meneilään olevassa toisessa kisassa.

Rhys Enoch sai yhden ET:n historian kovimmista starteista torstain aaamukierrokselle tehtyään viidelle ensimmäiselle reiälle takaysillä kaksi eaglea ja kolme birkkua.
Kahdelle seuraavalla hän rakensi parit, ja kahdeksannelle (kentän 17.) taas birdien ollen kahdeksan alle.
ET:n ennätys yhdelle reiällä on 27,-9, jonka teki ensimmäisenä 1978 Jose-Maria Canizares Sveitsissä.

Golf Costa Adejessa on yhteensä viisi par-viitosta, joista Enoch oli pelannut tässä vaiheessa vain kaksi. Harmillisesti walesilainen töhri korttiinsa bogeyn 18:lla.

Tulos 29,-7 kierroksen puolivälissä antaa edelleen mainiot mahdollisuudet ennätysten rikkomiseen.

Rhys Enoch on voittanut Challenge Tourilla yhden kisa Slovakiassa 2019, sekä kaksi kilpailua Sunshine Tourilla, joista jälkimmäisen kuluvan vuoden maaliskuussa.
European Tourilla saldo on ennen meneillään olevaa tuloksellista ”suonenvetoa” murheellinen. 38 kilpailua, ei kertaakaan  kymmenen joukkoon.
Edellisviikolla samalla kentällä sijoitukseksi tuli 69:s, paras kierrostulos oli 66,-5.

Mikko Ilonen sivusi samalla Golf Costa Adejen kentällä edelleen voimassa olevaa eagelien ennätystä (Espanjan avoimet 2003) tekemällä niitä neljä. Tuolloin kentällä oli kuusi par-viitosta, nyt vain viisi.