Hyppää sisältöön

Molinarilla on ikävä Nike -merkin välinehenkilökuntaa

Francesco Molinari sai pelata valtavan kotiyleisön edessä voittoon.

Francesco Molinari on yksi pelaajista, joka sai etsiä vapaasti itselleen uudet välineet Niken lopetettua välinevalmistuksen. Molinari myöntää, että palvelu Niken tallipelaajilla oli huippuluokkaa.

Francesco Molinari starttaa tänään tuoreena The Openin voittajana Bridgestone Invitationaliin yhtenä suurimmista suosikeista. Häneltä kysyttiin kisaa edeltäneessä lehdistötilaisuudessa hänen välineistään. Nykyisin TaylorMaden välineisiin luottava Molinari ikävöi aikaa jolloin hänen pääsponsorinsa Nike toimitti pelaajille välineitä. 

”Kun etsin uusia mailoja, huomasin kuinka hyvää palvelua saimme Niken tour-väeltä erityisesti mailojen valmistamisen osalta”, Molinari myöntää. 

Vaikka major-voitto tulikin täysin Taylorin mailoilla, sanoo Molinari, että välineet ovat yleisesti kehittyneet kaikilla merkeillä. 

”Kaikilla merkeillä on loistavia mailoja. Minun mielestäni tärkeimpiä asioita on kommunikointi kiertueen välinetyöntekijöiden ja mailavalmistajan kanssa. Se on tärkeää, että he ymmärtävät täysin minkälaisia välineitä haluamme”, Molinari pohtii. 

Ainoa maila joka Molinarin bägissä ei ole TaylorMade on putteri. Se on mallia Bettinardi DASS BBo. 

Etsi luettavaa