Hyppää sisältöön

Mizunon draivereilla varmuutta ja tuntumaa avauksiin

MIzunon kauden 2020 draiveriuutuuksista löytyy sopiva maila kaikentasoisille pelaajille

Rautamailoissa johtaviin merkkeihin lukeutuva Mizuno on edelläkävijä myös puumailojen teknisten ratkaisujen kehittäjänä.

”Nothing feels like Mizuno”, on japanilaisen urheilualan jättiyrityksen golfissa käyttämä slogan, joka tunnetaan ympäri maailman.

Luonnehdinta kuvaa hyvin etenkin Mizunon rautamailoja, sitä sanoin vaikeasti kuvattavaa yhteyttä, jonka pelaaja voi mailansa kanssa saavuttaa.

Mizunon raudoilla menestystä saavuttaneista mestareista  kuuluisimipia ovat Brooks Koepka, Nick Faldo, Jose-Maria Olazabal ja Luke Donald.

Luke Donald on yksi Mizunon tallipelaajista, joka on ollut myös maailmanlistalla ykkösenä

Luke Donald on yksi Mizunon tallipelaajista, joka on ollut myös maailmanlistalla ykkösenä

GETTY IMAGES

Mizunon vahva panostus puumailoihin

Mizuno mielletään golfalalla yritykseksi, joka on tuotekehityksessä, uusien materiaalien ja sovellusten lanseraamisessa markkinoille ehdotonta ykkösketjua.

Draiverien ja puumailojen markkinaosuuksissa Mizuno ei  ole päässyt samalle tasolle kuin rautamailoillaan.

Mizuno ST200G sopii parhaiten pelaajille, joilla on kova mailanpään nopeus

Mizuno ST200G sopii parhaiten pelaajille, joilla on kova mailanpään nopeus

Mizuno

Siitäkin huolimatta, että yritys on tuonut puumailojensa materiaaiiksi ensimmäisenä titaniumin, liikuvat painot lavan pohjaan, sekä hiilikuitu kruunun.

”Haaste on pitkälti siinä, että Mizunon tapa markkinoida draivereitaan, ei ole puhutellut kuluttajia samalla tehokkuudella kuin kilpailijoillamme”, analysoi Mizunoa Suomessa edustavan LMN Agency Oy:n johtaja Leon Nadbornik.

Maailmalla tehdyissä tuotevertailuissa Mizunon draiverit ovat pärjänneet viimeaikoina erinomaisesti.

Mizunon raudat ovat aina lukeutuneet ulkoasultaan tyylikkäimpien ja silmiä hivelimpien joukkoon.

Ruotsin suurimman golfalan julkaisun Svensk Golfin arvostelussa Mizunon draiverit nousivat esteettisyydessä sijoille yksi ja kaksi. 

Kun mittariksi otettiin mailojen lyöntipituudet, Mizuno saavutti sijat kaksi ja kolme.

Melkoinen meriitti merkille, joka toistaiseksi on draiverien markkinaosuuksissa vielä haastajan asemassa.

”Mizuno haluaa saada vahvaa jalansijaa draiverien markkinoilla ja tekee sen eteen kovasti töitä”, kertoo Nadbornik päämiehestään.

Hankalan kevään jälkeen golfvälinekauppa käy Suomessa ja muualla Euroopassa erittäin hyvin. 

”Mizuno on kasvattanut Suomessa kolmatta vuotta peräkkäin vahvasti myyntiään. Mailojen fittauksen ja Mizunon suosioista kertoo sekin, että Skotlannin tehtaalla tilauskanta on tällä hetkellä viisinkertainen edellisvuoteen verrattuna.”

Testaamalla löytyy oikea draiveri

Mizunolla on erittän kattava jälleenmyyjäverkosto ympäri maan. Useimmilla on käytössään myös Mizunon fittauskalusto, johon erikoisuutena kuuluu mailamerkin oma työkalu, Shaft Optimizer.

”Kykenemme kolmen lyönnin perusteella rajaamaan  pelaajalle sen, minkätyyppisistä varsista lähdetään fittauksissa rakentamaan hänelle sopivinta mailaa”, kertoo Mizunon fittausksista ja demotilaisuuksista vastaava PGA-pro Teemu Nuolioja.

Teemu Nuolioja tekee kolmatta kautta Mizunon mailaräätälöintejä sekä demopäiviä

Teemu Nuolioja tekee kolmatta kautta Mizunon mailaräätälöintejä sekä demopäiviä

Mizuno erottuu useimmista muista kilpailijoistaan sillä, että Shaft Optimizerin antaman datan sekä varsien testaamisen jälkeen fittaaja sekä asiakas tietävät, että kaikki draiverien varsivaihtoehdot samanhintaisia. Lisäkuluja mailan ostoon ei tule.

Nuolioja on erittäin innostunut kauden 2020 draiverimallistosta, johon kuuluu kolme mailaa.

”Fittauksissa pääsen suosituimpien tuotteittemme, rautojen lisäksi entistä useammin räätälöimään draivereita.Tämä on meille aina ideaalitilanne. Mizunolta löytyy räätälöinnin kautta erittäin kilpailukykyinen draiveri jokaiselle pelaajatyypille ja mailanvauhdille.”

”Kuten Ruotsissa tehdyt testitkin osoittavat, Mizunon mailojen vauhti välittyy erinomaisesti palloon. Yleinen huomio pelaajilla ja itsellänkin on, että raudoista tuttu lyöjän hyvä tuntuma mailaan on saatu siirrettyä myös draivereihin.” 

Fitttauksissa ja demotilaisuuksissa Nuoliojalla on aina mukana koko Mizunon repertuaari, joiden lisäksi hän rautojen, puumailojen, wedgien ja hybridien lisäksi haluaa  nostaa esiin Mizunon uuden putterimalliston M-Craftin.

”Ne kiinnostavat kovasti jo ulkonäkönsä puolesta ja ominaisuuksiensa ansiosta käyvät hyvin kaupaksi.”

Mizunon uudet putterit ovat myös esillä jälleenmyyjillä sekä fittaustilaisuuksissa

Mizunon uudet putterit ovat myös esillä jälleenmyyjillä sekä fittaustilaisuuksissa

mizuno

Mizunon draiveri on huipputuote

Teemu Nuolioja kiertää läpi kauden jälleenmyyjien järjestämissä fittaus- ja demotilaisuuksissa ympäri Suomen.

Maamme arvostetuimpiin välineasiantuntijoihin lukeutuva Golf Centerin Toni Salakari arvostaa Mizunon tuotteet ja etenkin yrityksen fittausmenetelmät korkealle.

”Räätälöijän kannalta Mizuno on ideaali yhteistyökumppani. Erityisesti pidän fittauksen läpinäkyvyydestä varsien yksihintasysteemistä johtuen. Mizuno vetää fittauksiin erittäin hyvin väkeä ja meillä on niiden tekemiseen studioissamme paras mahdollinen kalusto”, Salakari kertoo.

Draiverien osalta häneltä nousee myös peukkua.

”Mizunot ovat jääneet liian vähälle huomiolle. Tuotteet puhuvat räätälöintilanteessa puolestaan. Materiaalit kestävät vertailun suurien merkkien kanssa. Hyvällä fittauksella mallistosta löytyy erittäin toimivat draiverit spinnin hallintaan kaiken tasoisille pelaajille”, Salakari rohkaisee kuluttajia Mizunon tuotteiden testaamiseen.

Mizuno ST 200 on lavan osalta anteeksiantavainen harrastajan huippumaila, josta räätälöinnin ja sopivan varren kautta saadaan pelaajan paras osaaminen esiin

Mizuno ST 200 on lavan osalta anteeksiantavainen harrastajan huippumaila, josta räätälöinnin ja sopivan varren kautta saadaan pelaajan paras osaaminen esiin

Mizuno

Perjantaina 17.7  Mizunon tuotteet ovat testattavissa Golf Centerin myymälässä Tapiolassa klo 12-18

Lauantainta räätälöintiä ja tuotetestausta on tarjolla GolfSkyn järjestämässä tilaisuudessa GoGolfin rangella Espoon Leppävaarassa klo 10-15.

Golf Centerin perjantain fittaukseen pääsee liikkeeseen tehtävän ajanvarauksen kautta.

”Lauantaina Leppävaarassa pidettävässä fittaukseen ja Mizunon tuotteiden demoon golfin harrastajat ovat tervetulleita myös ilman ennakkoilmoittautumista”, Teemu Nuolioja kertoo.

PGA-valmentaja Nuolioja opettaa GoGolf-rangella Leppävaarassa, Megarangella Vantaalla, sekä Kurk Golfissa.

Jälleenmyyjät palvelevat ympäri vuoden

Mizuno ST200 X:ssa on kevyt varsi ja lapa. Se on suunniteltu erityisesti pelaajille, jotka haluavat vähentää lyönnissään sivu- tai alakierteen määrää

Mizuno ST200 X:ssa on kevyt varsi ja lapa. Se on suunniteltu erityisesti pelaajille, jotka haluavat vähentää lyönnissään sivu- tai alakierteen määrää

mizuno

Mizunon tuotteita pääsee testaamaan ympäri Suomen jälleenmyyjien tiloissa ja asiantuntevien mailafittaajien opastuksella.

”Mizunon draivien esittely ja niiden räätälöinti on kiitollinen tehtävä. Tuotteet ovat tyylikkään näköisiä, fittauksen kautta pelaajalle sopivia ja tuntuma jonka pelaaja saa verrattuna nykyiseen mailaansa, yllättää useimmat erittäin positiivisesti”, Teemu Nuolioja lupaa uutta draiveria etsiville.

Mizunon huippumailat haastavat paitsi laadun ja pelattavuuden, myös hinnan osalta ykkösmerkit. ST 200:n  ja ST200 X:n ovh. on 459,90 euroa, ST 200 G:n 499,90

Mizunon puumailat 2020

Etsi luettavaa