Hyppää sisältöön

Mizuno Wave Cadence – Pehmeät ja mukavat golfkengät

Kyllä

Mizunon uutuudet kengät istuvat mainiosti jalkaan, ja niillä voi kävellä pitkiäkin matkoja. Lenkkarimallisiksi kengiksi niiden pohjarakenne on yllättävän jämäkkä.

Miltä ne näyttävät?

Mizunon kengät näyttävät tavallisilta lenkkitossuilta, ja ne sopivat hyvin yhteen urheilullisten golfvaatteiden kanssa. Kengät kiinnittivät pelikaverien huomion testikierroksilla. Moni oli ihmeissään, onko jalassani todella golfiin tarkoitetut jalkineet. Värivaihtoehtoja löytyy neljä.

Miltä ne tuntuivat jalassa?

Kengät istuvat hyvin ja tuntuvat pehmeiltä heti ensimmäisellä käyttökerralla. Ne eivät hierrä ja ovat erittäin kevyet. Mikäli pelaa kävellen kaksi kierrosta päivässä, nämä kengät ovat hyvä valinta, sillä iskunvaimennuksen ja pohjan taipuisuuden ansiosta jalkapohja ja kantapää eivät rasitu yhtä paljon kuin tavallisilla golfkengillä. Vedeltä suojaavan kalvon vuoksi kengät eivät hengitä yhtä hyvin kuin lenkkarit, joten ne hiostavat varsinkin lämpimällä säällä.

Vaikka kengät ovat lenkkarimalliset, niissä on jämäkkä pohja.

Vaikka kengät ovat lenkkarimalliset, niissä on jämäkkä pohja.

Mizuno

Mistä materiaalista kengät on valmistettu?

Pohja on valmistettu erittäin kestävästä ja pitävästä kumista, ja päälliosa on synteettistä, verkkomaista materiaalia, jossa on vedeltä suojaava kalvo. Kovaa sadetta kalvo ei pidä, mutta esimerkiksi aamukasteella sukat pysyvät kuivina. Kenkien pohjassa on käytetty samaa Wave-alustaa kuin Mizunon juoksukengissä. Kuuden vaihdettavan piikin lisäksi pohjassa on pitoa lisäävä kuminen kuviointi.

Millaista oli lyödä palloa?

Lenkkarimallisiksi kengiksi pohjarakenne on yllättävän jämäkkä ja pito maahan on erittäin hyvä erilaisten piikkien ja nypylöiden ansiosta. Kengät tukevat hyvin nilkkaa.

Hinta: 169 €

Etsi luettavaa