Hyppää sisältöön

Miten käy, kun vanhat lätkäkaverit Sami Välimäki ja Patrik Laine kohtaavat golfkentällä?

Sami Välimäki kohtaa perjantaina Patrik Laineen golfkentällä.

Viasat Urheilu lähettää Patrik Laineen ja Sami Välimäen haasteottelun suorana Facebookissa.

Tulevana perjantaina kohtaavat haasteottelussa kaksi nuorta urheilutähteä, kun European Tour -voittaja Sami Välimäki kohtaa NHL:n maalitykki Patrik Laineen. Asetelmat eivät ole Laineen puolella, sillä jääkiekkokaukalon sijaan kaksikko ratkaisee paremmuutensa golfkentällä.

”Patrik on erinomainen golffari ja on hauska päästä pelaamaan häntä vastaan. River Golf luo hienot puitteet ja kyllä minä tämän ajattelin voittaa”, Välimäki totesi Viasatin tiedotteessa.

Laine ennakoi, että puhtaasti omaan peliin luottamalla hän ei välttämättä tässä kisassa pärjää.

”Hienoa päästä haastamaan Sami Välimäen tasoinen nuori huippupelaaja. Koetan vähän psyykata kentällä, katsotaan tasoittaisiko se vähän puntteja?” Laine kertoi.

Korona-aikana haasteottelua ei pääse seuraamaan paikan päälle. Sen sijaan se näytetään suorana lähetyksenä Viasat Urheilun Facebook-kanavalla. Haasteottelun selostaa jääkiekkoselostaja Antti Mäkinen.

”Korona-epidemia on sulkenut urheilutapahtumat ympäri maapallon ja seurattavaa live-urheilun ystäville on erittäin vähän. Sekä NHL että huippugolf ovat molemmat keskeisiä sisältöjä Viaplayn ja Viasatin ohjelmistossa. Siksi onkin mahtavaa että voimme näin yhdistää nämä kaksi meille rakasta lajia aivan ainutlaatuisella tavalla ja tuoda paljon kaivattua live-urheilua seuraajillemme. Perjantaina on luvassa suora urheilulähetys, tätä ei ole muutamaan viikkoon päässyt sanomaan. Odotan tapahtumaa innolla”,  Mäkinen sanoo.

Lyöntipelinä pelattava 9 reiän golfkisa pelataan perjantaina 17.4. Nokian River Golfin kentällä. Kisa ja suora FB-seuranta paikan päältä alkaa klo 17.

”On kerrassaan hienoa, että River Golf saa luoda puitteet tälle tapahtumalle. Olemme seurana ylpeitä, kun kaksi omaa jäsentämme ovat tapahtuman päätähtinä. Pelitapahtuman aikana noudatamme tiukasti korona-säädöksiä, niin ollen myöskään katsojille ei ole pääsyä kentälle. Hieno tapahtuma on käsillä tässä ajanjaksossa, mutta vastuullisuutta ei pidä laiminlyödä”, korostaa Nokian River Golfin toiminnanjohtaja Kimmo Sirainen.

Etsi luettavaa