Hyppää sisältöön

Miten golfmaila sopii Pasi Nurmisen käteen?

Jääkiekkoilijoille golf on usein ollut tuttu kesälaji, ja suomalaiset NHL -tähdet ovat tuttu näky Suomen kesäisillä golflaitumilla. Ainakin yksi poikkeus on tähän joukkoon kuitenkin mahtunut. Lätkäjätkä Pasi Nurmista ei golfmailan varteen ole saatu houkuteltua ennen tätä kesää.

Pallon Viemää -sarjan special jakso Pelicans Goes To Golf By Pasi Nurminen starttaa Mtv Media Oy:n kanavilla tänä syksynä. Kuvaukset ovat juuri nyt pärähtämässä käyntiin Lahdessa ja vauhtia vaarallisia tilanteita sekä supertähtiä riittää mm. Takkulassa Golfissa, hyppyrimäellä, viskitislaamossa ja Mukkulan Kartanossa. 

Nurminen itse suhtautuu tulevaan kokemukseensa hieman skeptisesti.

”Lähden golfoppilaaksi vähän vastakarvaisella asenteella. Kalastus ja golf on niitä juttuja, joista en ensimmäiseksi kuvittele innostuvani. Suhtaudun kyllä tämänkin lajin opetteluun tosissani, sillä olen luon- teeltani kilpailuhenkinen. Ennakkoasenne on, että golf ei ole urheilua ja todennäköisesti se on myös vähän tylsää.”, Pasi Nurminen veisteli. 

Ohjelman taustalla on tuottajana Timo Repo, joka on aiemmin tehnyt mm. Pallon viemää -ohjelmaa. Ohjelmassa Pasi Nurmisen tulevat haastamaan monet julkisuuden viihde- ja urheilumaailman tähden mm. Harri Syrjänen, Mika Jokela, Anssi Koivuranta sekä huippugolfari Mikko Korhonen. Nähtäväksi jää myös kuinka epäkiitolliseen paikkaan Nupea opastava golf pro Riku Aarnio on itsensä laittanut.

Toivon mukaan ohjelma pystyy näyttämään lajia rennossa ja positiivisessa hengessä ja Nurminen saadaan innostumaan lajista. Nupen jätkämäisyys ja perinteinen suomalaisromanttinen karisma saattaa olla yhdistelmä joka houkuttelee ruutujen ääreen uusia tulevia lajiniiloja. Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä syksyllä minkälainen on projektin lopputulos!

Etsi luettavaa