Hyppää sisältöön

Mitä bägissä: Tiger Woods tekemässä kaksi mielenkiintoista muutosta bägiinsä PGA Championshipissä

Tiger Woods harkitsee kahden uuden mailan käyttöönottamista PGA Championshipissä. KUVA: GETTY IMAGES

Tiger Woods saattaa kokeilla kahta uutta mailaa tämän viikon PGA Championshipissä.

Tiger Woods tunnetaan mailojensa suhteen erittäin tarkkana ja vaativana pelaajana, joka ottaa uusia välineitä käyttöön vain huolellisen testauksen jälkeen.

Huomenna käynnistyvään PGA Championshipiin Woods näyttäisi kuitenkin olevan tekemässä kaksi mielenkiintoista muutosta bäginsä sisältöön.

Golfvälineisiin pitkälti keskittyvän GolfWRX-sivuston lukijat olivat nimittäin bonganneet Southern Hills Country Clubilla Woodsin kassista kaksi uutta pitkää rautaa.

Sivusto varmisti Woodsin välinekumppanilta TaylorMadelta, että Woods testaa kisaan merkin P770-mallin rautakolmosta, jolla Woods korvaisi normaalin rautasettinsä eli P-7TW:n vastaavan mailan.

Siinä missä P-7TW on perinteinen blade-mallinen rauta, P770-rauta on sisältä ontto rautamalli, jossa on volframipaino sisällä.

MAINOS. Golf Sky on Suomen suurin golfvälineliike, joka tunnetaan edullisista hinnoistaan. Ostoksille verkkokauppaan >>.

TaylorMadella vastaavantyyppisiä rautamalleja on kaksi, joista Woodsin testaama on sirompi versio kuin klubipelaajille erinomaisesti soveltuva P790-malli.

Woods pelasi edellisen kisan viisi viikkoa sitten, kun hän osallistui pitkän tauon jälkeen Masters Tournamentiin.

Hän pelasi lupauksia herättävästi avauskierroksen ja mahtui vielä kahden kierroksen jälkeen top 20:een. Viikonvaihteen rasitukset olivat kuitenkin liikaa auto-onnettomuudesta toipuvalla 15-kertaiselle major-voittajalle.

TaylorMaden mukaan Woods hakee uudella raudalla sitä samaa, mitä moni tavallinen harrastagolfari: anteeksiantavuutta.

Lisäksi lapa on kiinnitetty varteen True Temperin Dynamic Gold MID Tour Issue X100 -varteen, joka lähettää pallon korkeammalle kaarelle ja suuremmalla spinnillä kuin mestarin normaalisti käyttämä X100 Tour Issue -varsi.

Blade-raudoissa on pieni hyvän osuman alue. Sen etuna on kuitenkin se, että tällaisella mailalla erilaisten lyöntien työstäminen on helpompaa – ja palaute osumasta on tarkka.

Rautakolmosen lisäksi Woodsilla oli tiistain harjoituskierroksella bägissään myös P770-mallin rautakakkonen, jolla hän korvasi puu 5:n, joka oli hänen bägissään Augustassa.

Tiger Woodsin välineet tiistain harjoituskierroksella
MailaMerkki ja malli
DraiveriTaylorMade Stealth Plus 9°
Puu 3TaylorMade SIM Titanium 15°
Rauta 2 ja 3TaylorMade P770
Rauta 4–PWTaylorMade T-7PW
WedgetTaylorMade MG2 TW Grind (56-12, 60-11)
PutteriScotty Cameron GSS Newport 2
PalloBridgestone Tour B XS

Etsi luettavaa