Hyppää sisältöön

Mitä bägissä? Justin Rosella ei ole välinekumppania ja mailasetti onkin melkoinen sillisalaatti

Justin Rose palasi takaisin huipulle voittamalla Pebble Beach Pro-Amin kolmen lyönnin erolla. KUVA: GETTY IMAGES

Justin Rose pelaa peräti viiden eri merkin mailoilla. Tämän mahdollistaa se, että hänen ainoa välinediilinsä on putterivalmistajan Axis1:n kanssa.

Millaisilla mailoilla huippupelaajat pelaisivat, jos hän pääsisivät vapaasti valitsemaan bäginsä sisällön?

Vastaus tiedetään ainakin Justin Rosen osalta. Rose palasi huipulle eilen voittamalla maanantaille venyneen Pebble Beach Pro-Am -kilpailun. Hän kipusi maailmanlistalla sijalle 35 ja vahvaksi ehdokkaaksi Euroopan Ryder Cup -joukkueeseen.

Rosella oli pitkään diili TaylorMaden kanssa, mutta solmi vuonna 2019 monivuotisen sopimuksen japanilaisen Honman kanssa. Kun homma ei Honmalla lähtenyt kulkemaan, sopimus purettiin jo seuraavana vuotena.

Sen jälkeen Rose on kulkenut maailman turuilla ja toureilla ahkerasti erilaisia ja erimerkkisiä mailoja käyttäen ja testaillen.

Voittoisassa Pebble Beachin kisassa Rose käytti peräti viiden eri merkin valmistamia mailoja: Callaway, TaylorMade, Cobra, Titleist ja Axis1.

Uusinta uutta edustavat Callaway Paradymin draiveri ja puukolmonen. Sen sijaan puuviitonen eli TaylorMaden M6 on julkaistu vuonna 2019.

Rautamailat Rose on koonnut kolmesta eri Cobran raudasta, joten kyseessä on todellinen kombosetti. Gap wedge ja sand wedge kaksi ovat Titleistin pajalta ja lob wedge puolestaan TaylorMaden valmistama.

Putterina Rose käyttää Axis1-merkkistä kulmarautaa. Se on itse asiassa ainoa mailamerkki, jonka kanssa Rosella on diili.

Tällä viikolla Rose pelaa WM Phonex Openissa, jossa palkintopotissa on peräti 20 miljoonaa dollaria.

MailaLapaVarsi
DraiveriCallaway Paradym (8,5°)Fujikura Ventus Black 6 X
PuukolmonenCallaway Paradym Triple Diamond (15°)Mitsubishi Diamana D+ Limited 80 TX
PuuviitonenTaylorMade M6 (18°)Mitsubishi Diamana D+ Limited 80 TX
RaudatCobra King Forged Tour (4)
Cobra King Tour CB (5 ja 6)
Cobra King MB (7–PW)
Project X
WedgetTitleist Vokey Design SM9 (52° ja 56°)
TaylorMade Milled Grind Hi-Toe (60°)
KBS Hi-Rev 2.0 135 X
PutteriAxis1 Rose

Mainos

Hyvä Suomi – hopeahumussa huippualennus GoGolf Play -pelioikeuksiin

Alennuskoodilla HIIHTONIILO saat 50 € alennuksen kaikista GoGolf Play -pelioikeuksista. Tarjous ei koske Golf kuuluu kaikille -pelioikeutta. Tarjous on voimassa 6.3. saakka.

Etsi luettavaa