Hyppää sisältöön

Mitä Tigerin bägistä löytyy?

Tiger Woods kertoi jatkavansa välineiden testausta Hero World Challengen jälkeen. Nyt teemme katsauksen, mitä hänen bägistään löytyy tällä viikolla. 

Draiveri

TaylorMade M2 9.5° | Varsi Mitsubishi Rayon Tensei CK Pro White 70 TX

Tiger Woods siirtyi TaylorMaden uusimpaan M2 draiveriin. Varsi on Mitsubishin uutta tuotantoa oleva Tensei CK Pro White, joka tuottaa tavallista matalamman pallon lähtökulman ja erittäin alhaisen spinnin. Jäykkyys TX on varmasti jämäkkä mutta varren tuntuman voi silti odottaa olevan tunnokas. Paino, noin 75 grammaa on tourpelaajien yleinen valinta. 

Puukolmonen

TaylorMade M1 15 astetta | Varsi: Mitsubishi Rayon Tensei CK Pro White TX

Sama varsi kuin draiverissa mutta varmasti raskaampi. Woods on aina käyttänyt 15-asteista puukolmosta, jolla hän pystyy lyömään paitsi korkeita lähestymisiä myös matalia avauksia. 

Puuviitonen

TaylorMade M1 19 astetta | Varsi: Mitsubishi Rayon Tensei CK Pro White TX

Puuvitonen on monipuolinen maila ja yleinen tourilla. Tärkeä etenkin raffista. 

Raudat

Nike VR Pro 3-PW | Varsi: True Temper Dynamic Gold Tour Issue X100

GettyImages

Woods palasi luotettavaan rautasettiin, jota hän käytti tourilla kausina 2011-2014. Woodsin raudat ovat aina olleet prototyyppi versioita ja selvästi Tigerin bägin tärkein elementti. Hän ei mielellään vaihda rautojaan ja uuden setin rakentaminen on yleensä vuosien prosessi. Raudoissa Woodsille tärkeitä on pituuskontrolli ja hän haluaa aina olla pin high.

Wedget 

Nike VR Forged 56, 60 | Varsi: True Temper Dynamic Gold Tour Issue S400

Tiger on käyttänyt käytännössä saman mallisia wedgejä koko pro uransa ajan. Tavallisesti Woodsin 56° wedgessä on suurempi bounce ja hän käyttää tätä mailaa useiten chippaamiseen. 60° wedgen bounce on pienempi ja se toimii erikoislyönteihin. 

Putteri 

Scotty Cameron Newport 2 GSS

GettyImages

Tämä putteri on Scotty Cameronin tekemä prototyyppi ja oli Tigerin käsissä lähes voittamaton. Woods voitti kolmetoista majoria tällä mailalla vuosina 1999-2008. Vain Tigerin ensimmäinen major-voitto 1997 Masters tuli eri Scotty Cameron versiolla. Niken putterilla Woods ei onnistunut yhteenkään major-voittoon.

Pallo

Bridgestone B330S

Tiger on aina tykännyt reilusta spinnistä ja on valinnut Bridgestonen spinnaavamman tour-pallon. Spinni parantaa pituuskontrollia rautalyönneissä ja lisää monipuolisuutta lähestymisiin. Spinnaavalla pallolla draiverin hyvän lentokaaren löytäminen voi joskus olla haastavampaa, mutta rautalyönnit ovat Woodsin syömähammas. 

Lähde: golfwrx.com

Etsi luettavaa