Hyppää sisältöön

Mitä bägissä? Näillä mailoilla 28-vuotias Tommy Fleetwood valittiin kuukauden pelaajaksi

Tommy Fleetwoodin bägin sisältö on mennyt tänä vuonna uusiksi.

Tommy Fleetwood otti European Tourilla huiman loppukirin ja tienasi kahdessa kisassa yli kolme miljoonaa euroa. Mutta mitä mailoja mies kantoi Etelä-Afrikassa ja Dubaissa bägissään?

Tommy Fleetwood voitti kaksi viikkoa sitten uransa viidennen kisan European Tourilla, kun hän vei nimiinsä Nedbank Challengen Etelä-Afrikassa. Voitto oli hänen ensimmäinen lähes kahden vuoden tauon jälkeen.

Lisäksi Fleetwood sijoittui toiseksi viime viikolla pelatussa DP World Tour Championshipissä varmistaen samalla kakkosijan koko kauden kestävässä Race to Dubai -rankingissa. On luonnollista, että Fleetwood valittiin perjantaina European Tourin kuukauden pelaajaksi.

Pitkään Niken rautasetillä pelannut Fleetwood on etsinyt itselleen sopivia mailoja jo pitkään, mutta nyt näyttää siltä, että mies on löytänyt itselleen täydellisen setin.

Fleetwoodilla ei ole kenenkään valmistajan välinesopimusta, joten hänellä on täysi vapaus käyttää valitsemiaan mailoja. Tämän takia Fleetwoodilta löytyykin neljän eri valmistajan mailoja.

Tällaisella setillä Fleetwood voitti pitkän tauon jälkeen Europen Tourilla:

Draiveri: TaylorMade M5 (9 astetta)

Puukolmonen: TaylorMade M6 (15 astetta)

Puuvitonen: TaylorMade M6 (19 astetta)

Raudat: 4,5: Srixon Z785

Raudat: 6-9: TaylorMade P7TW

Wedget: Titleist Vokey SM7 Raw (47, 52 ja 60 astetta)

Putteri: Odyssey White Hot Pro

Pallo: Titleist ProV1x

Etsi luettavaa