Hyppää sisältöön

Mikkola löi soketin, mutta jakaa silti kärkisijaa

Ossi Mikkolalla kävi melkoinen putki Pirkkala Golfissa

Ossi Mikkola ja Jani Perttilä jakavat tuloksella 69 (-2) kärkisijaa Finnish Tourin toiseksi viimeisessä kisassa. Kärkinaisina ovat Emmi Jalkanen ja Hannele Mikkola.

Nurmijärven Golfklubin Ossi Mikkola on erikoisten tilanteiden mies. Pari viikkoa sitten albatrossi-holikan ja heti perään birdien 60 metristä. Tänään hän iski soketin, mutta se ei estänyt häntä valtaamasta kärkisijaa 18. reiän jälkeen. Samassa kaksi alle tuloksessa on Messilä Golfia edustava Jani Perttilä.

”Tämän päivän tulos ei pitänyt sisällään mitään salaisuutta, tasaista hyvää peliä. Ainut moka oli, kun löin yhden soketin. Siitä tuli sitten bogey. Ja parilla birdiereiällä otin kolme puttia. Ne vähän söivät tulosta”, Mikkola kertoi Finnish Tourin tiedotteessa.

Jani Perttilän salaisuus oli hyvä lopetus, sillä hän pelasi kuusi viimeistä reikää kolme alle parin. ”Olin alkukierroksella hieman hukassa puttien vauhtien kanssa, mutta kun pääsimme takaysille, puttien vauhditkin alkoivat olla kohdallaan”, Perttilä sanoi.

”Lyöminen oli ihan hyvää tänään, mutta kova tuuli vaikeutti hommaa aina välillä.”

Jalkanen ja Mikkola naisten kärjessä

Hannele Mikkola on toinen kärkinaisista.

Hannele Mikkola on toinen kärkinaisista.

Juha Hakulinen

Myös naisten sarjan kärjessä on kaksi naista: Emmi Jalkanen ja Hannele Mikkola. He pelasivat tuloksen 73 (+2)

”Löin tänään todella hyvin. En ole vielä laskenut, mutta greeniosumia oli todella paljon. Ja jos en osunut greeniin, sain tehtyä yleensä up & downin”, Jalkanen kertoi.

”Huomenna pitää laittaa vielä paremmin putteja sisälle, kun tänään en putannut kovin hyvin.”

Mikkolakin harmitteli sitä, ettei ollut täysin sinut putterinsa ja viheriöiden kanssa. ”Tänään putit kierähtelivät todella paljon. Ne olivat hyviä putteja, mutta ihan vähän linjasta ohi. Laitoin kyllä pari pidempää puttia sisälle, mutta missasin sitten monta sellaista puttia, jotka olisi pitänyt upottaa”, Mikkola harmitteli.

Tuuli toi oman mausteensa peliin, mutta Mikkola  ei ollut siitä moksiskaan.

”Olen tottunut pelaamaan tuulessa. Kyllähän se totta kai aina vähän mailavalintoja vaikeuttaa, mutta se ei haittaa. Etuysin saimme pelata vielä rauhallisessa tuulessa, mutta takaysille tuuli yltyi”, Mikkola sanoi.

Lyönnin kärkikaksikon takana avauspäivän jälkeen majailee Mikkolan seurakaveri Pia Pitkänen (74). Kerttu Hiltunen, Ida KaukinenElla Salminen ja Jenna Mäihäniemi (75) jakavat neljättä sijaa.

Kilpailun tulospalvelu

Etsi luettavaa