Hyppää sisältöön

Mikko Korhonen aloitti vahvasti: ”Tuuli nousee, tiukkaa olosuhdetta luvassa seuraavina päivinä”

Mikko Korhonen nosti peukkua Doha Golf Clubin uudistuksille ja kentän kisavirityksille. KUVA: GETTY IMAGES

Mikko Korhonen (-3), Tapio Pulkkanen (-1) ja Sami Välimäki (-1) saivat nimensä perään avauspäivänä Doha Golf Clubilla punaista väriä. Etelä-Afrikassa vastikään voittanut Pablo Larrazabal (-8) teki kierroksellaan yhdeksän birdietä.

Tulostaso nousi odotetusti erinomaiseksi Qatar Mastersin palattua kahden vuoden tauon jälkeen Dohaan.

Suotuisa keli antoi aamupäivän pelaajille mahdollisuudet loistaa. Ensimmäistä viulua soitteli Pablo Larrazabal (-8).

Suomalaista Mikko Korhonen (-3) ja Tapio Pulkkanen (-1) tekivät viisi birdietä mieheen. Korhonen selvisi kahdella bogeylla, Pulkkaselle niitä kertyi peräti neljä.

Kierroksensa jälkeen Korhosen sijoitus oli kymmenes, mutta päivän edetessä sijaluku saattaa hivenen heiketä. Iltapäivän tulostaso jäänee kuitenkin aamua heikommaksi.

”Vanha kunnon Doha Golf Club taas näyttämönä. Täällä on greenit pistetty kokonaan uusiksi ja muutenkin kenttä on hyvässä kunnossa. Tämä on parempi kenttä kuin se, jolla kaksi viimeistä kertaa on pelattu”, Korhonen kommentoi

”Startti kisaan oli hyvä. Aika tiukkaa lipunpaikkaa oli tarjolla. Greenit ovat tosi napakat ja raffia löytyy, joten kentällä on hyvä set up. Tuuli nousee huomisesta lähtien tosi kovaksi, joten tiukkaa tulee olemaan.”

Sami Välimäki (-1) on kolmen birdien ja kahden bogeyn myötä Pulkkasen tavoin reilusti cut-rajan paremmalla puolella.

Kahden edellisen vuoden Qatar Mastersissa vahvasti pelannut Kalle Samooja ei saanut parasta osaamistaan esiin, 14 reikää pelattuaan hän oli kaksi yli parin ja tuloslistan viimeisessä neljänneksessä.

MAINOS. DP World Tour ja LPGA on katsottavissa suorana Elisa Viihde Viaplaystä. Tästä palveluun >>

Tulospalvelu

Etsi luettavaa