Hyppää sisältöön

Mikko Korhosella mainio startti Kataloniassa: ”Alle parin pelatut kierrokset ovat täällä hyviä”

Mikko Korhonen on avauskierroksensa jälkeen erinomaisissa asemissa kentällä, josta hänellä on mieluisia muistoja DP World Tourin karsintafinaalin voitosta. KUVA: GETTY IMAGES

Mikko Korhonen (-2) pelasi PGA de Catalunyan Stadium Coursella aamupäivällä Tapio Pulkkasta (par) ja Kalle Samoojaa (+4) paremman tuloksen. Sami Välimäki aloitti urakkansa iltapäivällä.

Etelä-Afrikan Oliver Bekker (-6) johti aamupäivän pelien jälkeen Catalunyan Championshipia tehtailtuaan kierroksen aikana kahdeksan birdietä ja yhden tuplabogeyn.

Haastavaksi tunnetulla kentällä birdejä tehtaili eniten James Morrison (9), mutta englantilaisella oli kortissaan myös neljä bogia.

Huomionarvoista oli sekin, että aamun pelaajista yksikään ei selvinnyt ilman bogia tai tuplaa.

Stadium Course erottelee reilulla mutta kovalla kädellä pelaajia. Iltapäivän alkutunteina yli parin tuloksessa olevia pelaajia oli enemmän kuin ihannetuloksen alittaneita.

Mikko Korhonen piti bogeyt kurissa

DP World Tourin karsinnat PGA de Catalunyan kahdella kentällä vuonnna 2014 voittanut Mikko Korhonen sai hyvän otteen Stadium Coursesta ja pelistään.

”Oli hyvä taistelupäivä. Haastavaa on tälläkin viikolla, raffit ovat pitkiä, viheriöt nopeat ja tuultakin sopivasti.”

”Tiiltä en ollut kovin hyvä, raudoilla lyöminen oli ihan ok, puttaaminen hyvää”, Korhonen ruoti tiedotteessa esitystään.

Neljän birdien ja kahden bogin kautta tulos (-2) oikeutti vielä pitkään iltapäivällä sijalukuun 15.

Tapio Pulkkasella (par) oli kortissaan kolme birdietä ja kolme bogia.

Kalle Samoojalla kaikin puolin huono päivä

Kalle Samoojan mahdollisuudet nousta maailmanlistan kautta vielä PGA Championshipiin, kokivat kovan kolauksen. Neljän bogin lisäksi tulosta söi yksi tupla, kahdella birdiellä tulos (+4) jättää hänet kauas cut-rajan taakse.

”Se oli kaikin puolin erittäin huono päivä. Mies oli vähän puhki jostain syystä tänään. Kenttä kyllä rankaisee jokaisesta virheestä, ja
niitähän tuli”, Samooja päivitteli tiedotteessaan.

Perjantaina hänen kierroksensa käynnistyy klo 15:35 Suomen aikaa. Askelmerkit ovat
selvät.

”Huomiseksi pitäisi löytää vähän terävyyttä, niin runnotaan cutista vielä läpi.”


MAINOS. DP World Tour ja LPGA on katsottavissa suorana Elisa Viihde Viaplaystä. Tästä palveluun >>

Samoojalla, Korhosella ja Pulkkasella on mahdollisuus voitolla ja kohtuullisella sijoituksella nousta Katalonian kisan ja British Mastersin jälkeen kauden toisen majorin osallistujalistalle.

Edellisvuonna tämä onnistui Sami Välimäelle ja Samoojalle.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport kanavat näyttävät DP World Tourin kisan kaikki neljä päivää suorana. Torstain lähetysaika on 15.00-21.00

Tulospalvelu

Etsi luettavaa