Hyppää sisältöön

Mikko Korhosella hulppea kiri Ryder Cup -kentällä – neljäntenä ennen finaalikierrosta

Nick Mumfordille ja Mikko Korhoselle Walesin kisa on 11:s perätttäinen, jossa he ahertavat cut-rajan selvitettyään kaikki neljä kisapäivää. KUVA: GETTY IMAGES

Mikko Korhonen (68-71-70,-4) pelasi viimeiset neljä reikää Cazoo Openissa kolme alle, 1,8 lyöntiä paremmin kuin muut kärkikymmenikön pelaajat keskimäärin. Kärkipari Callum Shinkwin (-11) ja Julien Guerrier (-10) hankkiutui kolmantena päivänä karkumatkalle.

Kahdeksannelta sijalta kolmannelle kierrokselle startannut Mikko Korhonen näytti menettävän otettaan kärkisijoista DP World Tourin kilpailussa Celtic Manorin Twenty Ten-kentällä.

Kymmenen reiän jälkeen Korhonen oli tehnyt jo kolme kolme bogia ja vain yhden birdien. Loppukiri käynnistyi sitäkin komeampana neljä reikää ennen loppua.
Suur-Helsingin Golfin kasvatti teki loppuun sarjan birdie, par,birdie ja birdie.

Hän nousi hetkessä syvälle kärkikymmenikköön, päivän päätyttyä neljänneksi.

”Loppu hyvin kaikki hyvin. En oikein ollut pelin päällä alussa ja aika puolustamista oli. Ei siinä auta kuin odottaa ja toivoa parasta. Lopussa tuli muutama hyvä paikka ja sain käytettyä ne. Hyvä tulos, alle parin täällä on aina hyvä”, Korhonen kommentoi peliään tiedotteessaan.

Muut kärkikymmenikön pelaajat pelasivat reiät 15-18 keskiarvolla 1,22 alle parin, Korhosen saldo oli -3.

Sunnuntaina hän pääsee hyvistä asemista taistelemaan kärkisijoista.

Mahdollisuudet voittoon, seitsemän ja kuusi lyöntiä edellään olevien Shinkwinin ja Guerrierin ohittamiseenkin ovat olemassa, mutta toki varsin ohuina.

Nykyinen jaettu neljäs sijakin nostaisi Korhosen pistelistalla sijalle 59.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sport Golf näyttävät kilpailun viimeisen päivä suorana kello 12.30-18.30

Tulospalvelu

Etsi luettavaa