Hyppää sisältöön

Mikko Korhosella henki päällä Dubaissa: ”Peli tuntuu hyvältä ja kroppa freesiltä”

Ennen lyöntiä kannattaa pyrkiä toistamaan samat rutiinit

Mikko Korhosella on mainio mahdollisuus nousta uransa parhaaseen sijoitukseen Race to Dubai -listalla torstaina käynnistyvässä European Tourin finaalikisassa

Mikko Korhonen on ennen DP World Tour Championshipia pistelistan 48:s. Etelä-Afrikassa hän oli hivuttautunut ennen sunnuntaita mainioihin asemiin ja lyönnin edelle lopullista voittajaa Tommy Fleetwoodia. Englantilainen pelasi 65, Korhonen 79, jolla hän putosi sijaluvulle 24:s.

Dubaissa hänellä on varmasti revanssihenkeä edellisvuoteen, jolloin kolme ensimmäistä kierrosta sujuivat hienosti, viimeisellä (81) tuli lunta tupaan reilusti ja sijoitukseksi 60:n pelaajan kisassa 57:s.

”Tosi kiva lähteä pelaamaan finaalia. Ja ennen kaikkea kiva päästä mukaan tänne Turkin kisan jäätyä väliin. Mukava olla viivalla, kun peli tuntuu hyvältä ja kroppa freesiltä”, fiilisteli Korhonen kisapaikalla 

”Hyvää peliä täällä täytyy esittää, jos haluaa pärjätä tässä seurassa. Kenttä on hyvässä kunnossa. Griinit ovat todella livakat, jopa poikkeuksellisen nopeat. Koitetaan osua avauksilla latuun ja seuraavaksi
viheralueisiin, niin sitä kautta se lähtee rakentumaan”, Korhonen muistutti itseään.

Kisan 50 pelaajaa lähetetään matkaan pareittain käännetyssä paremmuusjärjestyksessä. Korhosen pariksi tulee Englannin Jordan Smith. Parivaljakkko käynnistää kierroksensa kello 06.40 Suomen aikaa ja pääsee nauttimaan lounaastaan samohin aikoihin, kun kärkipari Bernd Wiesberger-Tommy Fleetwood lähtee kierrokselleen Greg Normanin suunnittelemalla Earth Coursella.

Race to Dubai -listan sijoilla 30-50 olevat pelaajat ovat niin lähellä toisiaan, että Korhosella on oiva mahdollisuus nousta hyvinkin 10-15 sijaa listalla, kärkikolmikkoon tunkeutumalla tätäkin enemmän.

Kaudella 2018 hän oli lopullisella listalla 43:s

Mikko Korhonen on tuoreimmalla maailmanlistalla 134:s. Vuodenvaihteessa sijoitus oli 109:s. Uransa 20:sta parhaasta saavutuksesta (maailmanlistan pisteillä mitattuna)  vain keväällä saavuttamansa Kiinan mestaruus on kuluvalta kalenterivuodelta. Ykköstila tuotti pisteitä yhtä paljon, kuin edellisvuoden voitto Itävallassa. 

Viasat ja Viaplay näyttävät kisan suorina lähetyksinä.

Selostuksesta vastaa Teemu Tyry.

Torstaina ja perjantaina lähestysajat ovat 9.00-15.00

Tulosseuranta

Etsi luettavaa