Hyppää sisältöön

Mikko Korhonen tehnyt tappavaa jälkeä etuysillä – käväisi kärjessä

Mikko Korhonen on kaikki mahdollisuudet nousta voittoon huomenna.

Mikko Korhosella ei ole ollut käsijarru päällä tänä aamuna Pretoria Country Clubilla. Helsinkiläinen oli kilpailun kärjessä yhdeksän reiän jälkeen.

Viisi birdietä ja neljä paria. Se on Mikko Korhosen etuysin saldo Tshwane Openin toisella kierroksella. Korhosen yhteistulos on 27 reiän jälkeen kahdeksan alle parin, mikä on nostanut hänet tässä vaiheessa jaettuun toiseen sijaan. 

Kilpailun kärkeen siirtyi hetki sitten (9.33) Chilen Felipe Aguilar tehtyään päivän kolmannen birdiensä.

Ensimmäisten pelaajien joukossa toiseen päivään startannut Korhonen on tehnyt tappavaa jälkeä kisassa, jossa hän selvästikin viihtyy. Vuosi sitten hän sijoittui Tshwane Openissa upeasti toiseksi.

Korhonen pelasi eilen tuloksen 68 (-3), mikä riitti tuossa vaiheessa 24. sijaan. Tänään hän siis noussut tulosluettelossa yli 20 sijaa.

Helsinkiläinen pelaa kaksi ensimmäistä kierrosta kokeneiden pelaajien ryhmässä, sillä hänen kanssaan pelaavat reippaasti päälle nelikymppiset Keith Horne ja Raphael Jaqcuelin. Korhonen itse on 37-vuotias.

Kaksikosta ei ole kuitenkaan Korhosen kirittäjiksi, sillä kummankin tulos on päälle parin.

Kisan toinen suomalainen Tapio Pulkkanen starttaa kierrokselleen tuloksesta -2 eli lyönnin ennustetun cut-rajan paremmalta puolelta.

Tulospalvelu

Suora lähetys kilpailusta alkaa Viasatilta ja Viaplayltä klo 10.30.


GoExpon yhteydessä järjestettävät Golfmessut järjestetään 2.-4.3. Helsingin Messukeskuksessa. Kaikki GoGolfin yhteistyökenttien messutarjoukset löydät täältä.


 

Etsi luettavaa