Hyppää sisältöön

Mikko Korhonen taltutti tuulen Abu Dhabissa – Ilosella vaikeampi päivä

Mikko Korhonen onnistui Abu Dhabissa hyvin. Tuloksena saattaa olla jo kauden toinen top 20 -sijoitus.

Mikko Korhonen on nousussa Abu Dhabi Championshipissä. Hän pelasi ensimmäistä kierrosta lukuunottamatta kaikki kierrokset alle parin. Ilonen

Abu Dhabissa edetään parhaillaan Englannin Ross Fisherin johdolla, mutta molemmat suomalaispelaajat ovat jo ehtineet pelata kilpailun päätökseen.

Mikkojen jäsenten välisessä Mikko Korhonen oli tällä kertaa etevämpi. Hän pelasi yhteistuloksen -10 (73-68-68-69), joka riittää tässä vaiheessa jaettuun 20. sijaan. Sijoitus saattaa vielä muuttua jopa parempaan suuntaan vaikeiden olosuhteiden ansiosta.

Korhosen bogiton putki kesti kaikkiaan 48 reikää, sillä hänelle tuli kahden bogin putki rei’ille neljä ja viisi. Ne jäivät onneksi Korhosen kierroksen ainoiksi kauneusvirheiksi. Birdieitä tuli kaikkiaan viisi.

Korhonen tekee Abu Dhabissa näillä näkymin noin 30 000 dollarin tilin, mikä nostaa häntä kosolti Race-to-Dubai-rankingissa. Mikäli Korhonen pitää sijoituksensa, se olisi hänelle jo kauden toinen top 20 -sijoitus.  Kyseessä on helsinkiläisen kolmas kilpailu tällä kaudella.

Ilonen sai salamastartin

Mikko Ilonen ei tänään onnistunut, vaikka sai salamastartin, ja on pudonnut kymmenen sijaa. Hänen yhteistuloksensa oli -6 (74-67-68-73) ja sijoitus tällä hetkellä jaettu 40:s.

Ilonen sai tänään kisaan hienon alun tehtyään birdiet ykköselle ja kakkoselle. Sen jälkeen birdiehana hyytyi, ja hän teki neljä bogia seuraavalle yhdeksälle reiälle, ennen kuin onnistui tekemään päivän kolmannen birdien 18. reiälle.

Tänään pelaajien tuloksia verottaa navakka tuuli. Päivän parhaasta tuloksesta on toistaiseksi vastannut Ruotsin Henrik Stenson, joka pelasi neljännen kierroksen tulokseen seitsemän alle parin. Huippukierros on nostanut hänet kymmenen parhaan joukkoon.

Kilpailun kärjessä olevalla Fisherillä (-20) on kahden lyönnin johto Pohjois-Irlannin Rory McIlroyhin, Englannin Tommy Fleetwoodiin ja Belgian Thomas Pietersiin.

Tulospalvelu

Kilpailua voi seurata suorana Viasatilta ja Viaplayltä

 

Etsi luettavaa