Hyppää sisältöön

Mikko Korhonen soimasi heikkoa starttiaan: ”Ei kestä hermo jotenkin tätä peliä nyt”

Mikko Korhosella on muiden Marokosta Kiinaan matkanneiden tavoin haaste levon ja ruokailujen sovittamisessa kierrosten väliin.

Mikko Korhonen töpeksi Malesiassa kierroksensa ensimmäisen puoliskon, Tapio Pulkkanen laski hyvän kierrostuloksen käsistään neljällä viimeisellä. Tuloksen 73 tehneet suomalaiset ovat kahdeksan lyönnin päässä kärjestä.

Mikko Korhonen ja Tapio Pulkkanen pelasivat Maybank Championshipissa iltapäiväryhmisssä. Korhosen startti oli todella vaikea, ulosmenossa bogeja kertyi neljä, birkkujen määrä jäi yhteen. Sisääntulon huippuhetki oli eagle par-viitosella, birkkuja sekä bogeja tuli molempia yksi.

”Vaikea alku alkaa valitettavasti tulla tavaksi. Ei kestä hermo jotenkin tätä peliä nyt. Kärsivällisyyttä tarvittaisiin roimasti lisää”, Korhonen analysoi tekemisiään.

Tapio Pulkkanen starttasi Korhosen tavoin kympiltä ja bighitter oli tehokkaana par-viitosilla onnistuen tekemään birkun niistä kolmella ensimmäisellä. Ennen viittä viimeistä Pulkkanen oli hienosti kolme alle, edessä oli seuraavana alle parin keskiarvolla pelattu par-viitonen. Tällä Pulkkanen teki parin, kolmella seuraavalla tuplan ja kaksi bogia. Tuloillaan ollut hieno kierros vaihtui vain kohtalaiseksi. 

Tulos 73 jättää Pulkkasen ja Korhosen cut-rajan väärälle puolelle ennen perjantain kierrosta, sijaluku on 82:s.

Pulkkasen lähestymislyönnit hukkateillä

”Ensimmäinen puolisko oli melko hyvää pelaamista. Toinen rämpimistä, jossa huonot rautalyönnit toivat vaikeuksia. En kyennyt niitä lähipelillä korjaamaan. Huomenna kokeillaan uusiksi”, Pulkkanen viestitti Kuala Lumpurista.

Perjantaina suomalaisten herätyskellot soivat kotimaan aikaa heti puolenyön jälkeen. Korhonen starttaa kierrokselleen 2.15, Pulkkanen 3.35. Aikaeroa Suomen ja Malesian välillä on kuusi tuntia.

Kisan johtopaikkaa jakavat Suomessa Challenge Tourin kisan voittanut Marcus Fraser sekä Espanjan Nacho Elvira, joiden tulos oli 65,-7. Kisan suurin suosikki Thomas Pieters (67) on kahden lyönnin päässä.

Tulospalvelu

European Tour katsottavissa suorana Viasatilta ja Viaplayltä.

 

Etsi luettavaa