Mikko Korhonen rikkoi ennätyksensä golfin maailmanlistalla

Mikko Korhonen nousi maailmanlistalla kaikkien aikojen parhaaseen sijoitukseensa.

Mikko Korhonen on Suomen ylivoimainen ykköspelaaja golfin maailmanlistan ja European Tourin rankingin perusteella.

Golfin uusi maailmanlista on julkaistu, ja eilen Volvo China Openin voittanut Mikko Korhonen nousi tuoreella listalla sijalle 84, mikä on miehen uusi ennätys.

Aiemmin Korhosen paras noteeraus world rankingissa oli 96:s. Siihen Korhonen ylsi viime kesänä voitettuaan Itävallassa Shotclock Masters -turnauksen.

Nousu listalla varmisti hänelle paikan kauden toisessa major-turnauksessa PGA Championshipissä, joka käynnistyy puolentoista viikon kuluttua. Kisa pelataan Bethpage Black -kentällä, New Yorkissa.

Kovan nousupyrähdyksen maailmanlistalla otti myös eilen Asian Tourin kilpailussa toiseksi sijoittunut Janne Kaske. Hän nousi tuoreella listalla lähes 300 sijaa ja löytyy nyt sijalta 518.

Yli 300 pykälän nousuun ylsi puolestaan Antti Ahokas, joka jakoi eilen Challenge Tourilla toista sijaa. Ahokas oli vielä eilen maailmanlistalla tuhannen sijan heikommalla puolella, mutta uusi sijoitus on 706:s.