Hyppää sisältöön

Mikko Korhonen päivän paras Marokossa!

Mikko Korhonen oli päivän paras pelaaja Marokossa

Mikko Korhonen väänsi päivän avausväylän jälkeen turboruuvia ja ampaisi koko päivän parhaaseen tulokseen. Helsinkiläinen painoi nousua tuloslistalla vaatimattomat 79 sijaa.

Mikko Korhosen edelliset kolme kierrosta kilpagolfia olivat todellista tervanjuontia. Espanjassa hän missasi cutin reilulla marginaalilla, eikä Marokon kisan avauskierros lupaillut parempaa. Tuloksen 75 (+3) myötä näytti, että kahden kisan jakso ei tuo voita leivänpäälle, rahaa listoille, saati maailmanlistanpisteitä. 

Korhonen ei kuitenkaan alistunut pelkäksi turistiksi Marokossa. Hän päätti pitää järkkärin laukussa ja keskittyä myös viikonloppuna golfin pelaamiseen. Perjantaina 37-vuotias taikoi tauluun päivän parhaan kierrostuloksen 68 (-4). 

Avausväylä ei vielä antanut osviittaa tulevasta. Korhonen lähti liikkeelle bogilla ja oli kilpailua tuloksessa +4. Sijoitus kilpailussa oli tässä vaiheessa noin sata. Asiat kääntyivät parempaan suuntaan kun kierros läheni puoliväliä. Korhonen sai onnistumiset kentän väylillä 7-9 kolmen peräkkäisen birdien muodossa. Hän hyppäsi hetkessä cut-rajan oikealle puolelle. 

Takaysillä ei nähty myöskään virheitä, vaan virheetön Korhonen painoi birdiet reikään väylillä 14 ja 18. Viimeiset 12 väylää -5 supervaikealla kentällä oli varmasti yksi kauden parhaimmista jaksoista. 

””Pelasin tänään hyvää peliä. Ei tullut isoja virheitä. Draivaaminen oli tosi hyvää ja lähestymiset vähän parempia kuin eilen””, Korhonen kommentoi.

Päivän aikana nousua on tullut 79 sijaa. Kentällä on vielä joitain pelaajia, joten sijoitus voi muuttua. Tällä hetkellä Korhonen olisi lähdössä viikonloppuun sijalta 16. Yhteistulos -1 takaa loistavat mahdollisuudet taistella jopa kisan voitosta. Kärjessä oleva Alvaro Quiros johtaa tuloksella -7. 

Myös Mikko Ilonen (par) ja Tapio Pulkkanen (+2) saavat jatkaa pelejään viikonloppuna. Ilosen sijoitus on 26 ja Pulkkasen 49. Marokossa jaetaan erittäin mukavasti palkintorahaa, sillä potissa on 2,5 miljoonaa euroa. Jokainen sijoitus tänä viikonloppuna on siis normaaliakin tärkeämpi! 

Etsi luettavaa