Hyppää sisältöön

Mikko Korhonen noussut voittotaistoon Etelä-Afrikassa

Mikko Korhonen taistelee 2

Mikko Korhonen on 28 reikää ennen maalia legendaarisessa Nedbank Challengessa vain neljä lyöntiä kärjestä ja kaksi lyöntiä kakkossijasta. Korhonen tavoittelee kisasta historian suurinta, 2,5 miljoonan dollarin pääpottia.

Mikko Korhonen on aloittanut lauantaina upeasti Sun Cityssa. 7,5 miljoonan dollarin toinen finaalikilpailu European Tourilla on alkanut lauantaina kahdeksan ensimmisen reiän osalta kolmella birdiellä ja viidellä parilla. 

Samaan aikaan kun Korhonen on noussut tulokseen -7, on kärkiryhmässä ollut vaikeampaa. Kärjessä on edellään Etelä-Afrikan Zander Lombard, joka on viiden pelatun reiän jälkeen kierrostaan parissa ja kokonaistuloksessa -11. 

Kakkossijalla jatkaa Louis Oosthuizen tuloksessa -9. Ainoa pelaaja kärkikolmikossa alle parin on Thomas Detry, joka on kierrostan yhden alle viiden pelatun jälkeen ja kolmannella sijalla tuloksessa -8. 

Korhonen on saanut kiitettävästi ruutuaikaa myös Viasat Golfin ja Viaplayn lähetyksessä ja lisää on varmasti luvassa kun peli kulkee. 

Kalle Samooja aloitti myös terävästi, mutta viikon aikana hänelle vaikea etuysi toi taas ongelmia kun hän teki kasilla triplan. Kolmen birdien, bogin ja triplan myötä Kalle on kierrostaan +1 kympin jälkeen ja kokonaistuloksella par kisan sijalla 33. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa