Hyppää sisältöön

Mikko Korhonen kirittää Miguel Ángel Jiménezia Hero Openissa

Malja elämälle ja golfille. Miguel Ángel Jiménezille pidetään viikonloppuna peukkuja ylhäällä ympäri maailman

Hyvien viinien ja ruoan ystävät kiertävät lauantaina yhdessä Forest of Ardenin kenttää. Viasat ja Viaplay aloittavat lähetyksensä English Openista 14.30

Mikko Korhosella (-8) ja Kalle Samoojalla (-7) on mainio mahdollisuus nousta voittotaistoon European Tourin kisassa Birminghamissa.

Sebastian Garcia Rodriquez ja Sam Horsfield (-13) ovat pienellä karkumatkalla, molemmat tavoittelevat ensimmäistä ykköstilaansa pääkiertueella. Horsfield ei ole ammattilaisurallaan  voittanut yhtään maailmanlistalle rekisteröitävää kisaa, Garcia Rodriguez on juhlinut kahdesti kolmostason kisoissa kannu kädessään. 

Suurella osalla jatkoonpäässeistä on mahdollisuutensa. Kolmannen päivän kovimman nousun aamupäivällä teki Ruotsin Niklas Lemke, joka rakensi seitsemään ensimmäiseen reikään kuusi birkkua kivuten cut-rajalta kuudenneksi.

Kolmannen kierroksen käynnistyessä suurin huomio kohdistuu kuitenkin  Miguel Ángel Jiméneziin, jolla on plakkarissaan 21 voittoa ET:lta, kymmenen hole-in-onea  sekä 707:s kisa meneillään. Yleisön suosikkina hän on ylivertainen, myös järjestäjien toiveuni on 56-vuotiaan konkarin menestys, jopa voitto.

Tapio Pulkkanen (-3/4) lähti kierrokselleen jo aamulla paikallista aikaa. 

Kalle Samooja jäi talvella Qatarin kisassa vain lyönnin päähän uusinnasta. Syyskuussa hän  kuittasi Sveitsistä kakkostilan uusinnan jälkeen.

Kalle Samooja jäi talvella Qatarin kisassa vain lyönnin päähän uusinnasta. Syyskuussa hän kuittasi Sveitsistä kakkostilan uusinnan jälkeen.

GETTY IMAGES

Omalle lyömiselleen kiitettävän arvosanana perjantain jälkeen antanut  Samooja starttaa 13.35, Mikko Korhonen ja  Miguel Ángel Jiménez neljänneksi viimeisessä ryhmässä 14.25 Suomen aikaa.

Viasat (Sport Golf HD) sekä Viaplay näyttävät kolmannen päivän suorana lähetyksenä kello 14.30-19.00

Tuloslista, Hero Open

Etsi luettavaa