Hyppää sisältöön

Mikko Korhonen kiersi harjoituskierroksen Mickelsonin kanssa – Rauhala tykkää näkemästään

Phil Mickelson ja Mikko Korhonen ottivat yhdessä tuntumaa Portrushiin

Mikko Korhonen sai viettää ilmeisen ikimuistoiset neljä tuntia Royal Portrushissa vielä ennen kuin kisa on edes alkanut. Harjoituskierrokselle tuppautui mukaan muuan Phil Mickelson.

Mikko Korhonen valmistautuu parhaillaan valmentajansa Timo Rauhalan avustuksella kauden viimeiseen majoriin, The Open Championshipiin Royal Portrushissa. Tiistain harjoituskierroksella Phil Mickelson lyöttäytyi seuraan ykkösen tiillä. 

Mickelson on vuoden 2014 The Openin mestari ja yksi golfin seuratuimmista pelaajista. Timo Rauhala vastasti puhelimeen Pohjois-Irlannista ja kertoi nautteineensa päivästä Mickelsonin ja Korhosen seurassa. 

”Mickelson on yksi kiertueen mukavimmista kavereista. Todella hyviä tarinointeja käytiin hänen kanssa läpi kierroksen, mutta jätetään ne mielummin meidän välisiksi. Ihan varmasti myös Korhoselle oli kiva juttu saada Mickelson ryhmään, vaikka kaverit aika vahvasti omaan suorittamiseen keskittyivätkin”, Timo kertoi. 

Nimmareita ei ilmeisesti pyydetty, mutta Korhonen twiittasi nopeasti kierroksen jälkeen: 

Timo Rauhala on tullut mukaan Korhosen valmennustiimiin ja näkee positiivisia merkkejä ilmassa ennen Openia. 

”Viime viikon kisa Skotlannissa oli tärkeä Mikolle. Hän sai positiivisia fiiliksiä links-golfista ja kyllä tässä yritetään löytää se rakkaus tätä pelaamisen muotoa kohtaan. Tosi hyvän näköistä korhosmaista tekemistä on havaittavissa. Saa nähdä miten korkealle se tekeminen riittää tällä viikolla”, Rauhala myhäili. 

Rauhala aikoo viettää Royal Porturushissa aikaa perjantaihin tai lauantaihin saakka. Kenttä on vakuuttanut hänet todenteolla. 

”Tämä on hieno areena, menee ehdottomasti top-kolmoseen kun puhutaan Open -kentistä. Paljon eri tapoja pelata tätä kenttää, mutta kyllä hyvästä draivaamisesta on paljon hyötyä jos sitä mailaa innostuu käyttämään”, Rauhala kertoo. 

Kisa käynnistyy Mikko Korhosen osalta torstaina kello 8.47 paikallista aikaa. 

Etsi luettavaa