Hyppää sisältöön

Mikko Korhonen jakeli varusteitaan Facebookissa – myös Ilonen mukana

Myös Korhosen caddie Karri Kakko pyörähti päivityksessä.

Suomen tuore ykköstykki palasi loisteliaan kisaviikon jälkeen Suomeen ja laittoi läjän varusteitaan jakoon. Mikko Ilonen seurasi esimerkkiä.

Juuri Etelä-Afrikasta kotiutunut Mikko Korhonen tarjosi golfkansalle mahdollisuuden päivittää kalustoaan pelkkien bensakulujen hinnalla. Korhonen laittoi Facebookiin ilmoituksen, jossa hän lahjoitti pois laatikoittain hyvinkin kuranttia tavaraa sponsoreiltaan Titleistilta ja Footjoylta.

Valikoimassa oli muun muassa kymmeniä kenkäpareja, useampi tusina vanhan mallin Pro V1x -palloja, Vokey-wedgejä ja puumailoja. Ja nimenomaan oli, sillä kaikki menivät vain reilussa tunnissa. 

Mikko Ilonen ilmaantui heti perään Korhosen päivityksen kommenttikenttään oman vaateröykkiönsä kanssa. Nopean vilkaisun perusteella jakoon päätyi useita kymmeniä pikeepaitoja ja muita tekstiilejä. 

Nopeimmilla ja onnekkaimmilla on nyt käsissään (ja jaloissaan) aitoa European Tour -taikaa, joskin suuri osa varusteista odotti vielä käyttöönottoaan. Joka tapauksessa mainio ele ammattilaisiltamme laittaa ylimääräinen tavara kiertoon kanssagolfareiden iloksi. 

 

Etsi luettavaa