Hyppää sisältöön

Mikko Korhonen Italiassa: ”Kenttä poikkeaa paljon viime viikosta”

Mikko Korhonen pyrkii jatkamaan Italiassa siitä mihin jäi Lontoossa!

Mikko Korhonen valmistautuu kauden toiseen Rolex Seriesin kilpailuun Garda-järvellä. Korhonen sijoittui 15:nneksi Wentworthissa ja on lähtökohtaisesti menestyskunnossa myös Italiassa. Kenttä tarjoaa viime viikosta erilaisen haasteen.

Mikko Korhonen nousi viime viikon menestyksen myötä parhaaksi suomalaiseksi golfariksi maailmanlistalla. Sijalla 192 maailmanlistalla oleva Korhonen lähtee tällä viikolla haastamaan lukuisia maailman top-50 pelaajia seitsemän miljoonan dollarin kilpailussa. 

Wentworthin jäljiltä Korhonen kertoo, että ei ole vielä täysin kisakunnossa. Alkuviikkoina 37-vuotias ottaakin yleensä asiat melko kevyesti. 

”Vielä tänään oli kyllä äijä niin jumissa, että töitä riittää. Torstaina kuitenkin jo liikkuu hyvin”, Korhonen kertoi tiedotteessa. 

Kisakenttä on tänä vuonna Garda Golf CC, joka isännöi kisaa viimeksi vuonna 1997. Suomalaisille kenttä on uusi kokemus European Tourin kilpailussa. Mikko Korhonen luonnehtii kenttää seuraavasti. 

”Pelasimme kentän takaysin tänään. Varsin mukavan oloinen kenttä, jolla on paljon korkeuseroja. Pinnat ovat aika pehmeitä, siinä mielessä kenttä eroaa aika paljon viimeviikkoisesta”, Korhonen kertoo. 

European Tourin rahalistan parhaana suomalaisena Korhonen löytyy sijalta 56. Jo tässä vaiheessa kautta on käytännössä varmaa, että Korhonen on varmistanut pelioikeuden seuraavalle kaudelle. Tavoitteiden täyttymiseksi Korhonen on asettanut itselleen rajan mahtua kauden päätteeksi listan 60 parhaan joukkoon. 

Avauskierrokselleen Korhonen pääsee kentälle kello 10.30 Suomen aikaa. Tapio Pulkkanen lähtee kentälle samaan aikaan ykköstiiltä kun Korhonen aloittaa takaysiltä. Mikko Ilonen on torstaina viimeisessä ryhmässä aloittaen pelit vasta kello 15.30. 

Kilpailua voi seurata suorina lähetyksinä Viasat Golfin ja Viaplayn kanavilta.

Etsi luettavaa