Hyppää sisältöön

Mikko Korhonen 25:s Abu Dhabissa: ”Peli parani viikon edetessä”

Mikko Korhonen teki Abu Dhabissa mainion nousun kahden viimeisen päivän aikana cut-rajan takaa. (KUVA: GETTY IMAGES)

Korhonen (69-77-68-71,-3) sai sunnuntaina vetoapua vahvasti aloittaneelta Rory McIlroylta. Sami Välimäen sijoitukseksi tuli 72.

Mikko Korhonen pelasi vahvasti nousuvireisen kisan kahtena viimeisenä päivänä.  Lauantaina hän nosti itsensä jatkoon tekemällä toisen kierroksen kolmella viimeisellä kaksi birdietä.
Kolmannen kierroksen tulos (68,-4) oli päivän toiseksi paras. Sunnuntaina Korhonen nousi jo 20:n joukkoon, josta kolmen viimeisen väylän kaksi bogeya pudottivat sijaluvulle 25.

”Tämä oli kelpo startti. Sen verran ruosteessa olin kauden ekassa kisassa, että tämä tyydyttää kyllä! Caddie Nick (Mumford) sanoi 17. reiällä, kun löin pallon rautaviitosella draw’lla tuulta vasten griinille, että olen taas matkalla golfariksi. Siis kisan toiseksi viiimeisellä reiällä”, Korhonen naureskeli.

Korhonen pelasi sunnuntaina samassa ryhmässä Rory McIlroyn kanssa. McIlroy onnistui pari lyöntiä Korhosta paremmin ja nousi jakamaan 13. sijaa. TV-kamerat seurasivat McIlroyta pitkin päivää, mutta muutamaan otteeseen kuviin saatiin myös Korhonen.

”Mukava päivä oli Roryn kanssa. Sen takia oli tietenkin vähän ylimääräistä hässäkkää, mutta ei pahemmin. Omakin peli parani koko ajan viikon edetessä, ja tänään oli hyvä tunne jo kropassa. Huono lopetus, mutta sellaista sattuu. Eteenpäin ja illaksi Dubaihin”, Korhonen summasi viikon annin.

Korhonen tulee ansaitsemaan kilpailusta palkintorahaa arviolta noin 55 000 euroa. 

Sami Välimäki näki pelissään paljon hyvää

Sami Välimäki  (69-75-76-77,-käväisi kisan tuloslistalla toisen kierroksen eaglen jälkeen jo kolmantena.
Viikonlopun aikana pelin taso vaihteli ja sijaluku putosi tasaisesti ollen lopulta 72:s.
”Perjantain kierros oli fyysisesti kovat tuulen vuoksi. Samoin pari varhaista herätystä keskeytyksen vuoksi”

”Sain aikaiseksi paljon hyviä lyöntejä. Viikonloppuna tuli lähipelissä sählättyä. Heikkojakin lyöntejä tuli, pelaamattomus näkyi tekemisissä. Pääsin pelaamaan neljä kierrosta, joka oli tässä vaiheessa erittäin hyödyllistä”, Välimäki purki tuntojaan.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa