Hyppää sisältöön

Mikko Ilosen nimeä kantava golfkoulu aloittaa Vierumäellä: ”Olen itse paikalla sopivina hetkinä”

Mikko Ilonen lopetti uransa kaudella 2019.

Vierumäen palvelut täydentyvät Mikko Ilosen kanssa suunnitelluilla golfkursseilla.

Viidesti European Tourilla voittoon yltänyt Mikko Ilonen oli vuonna 2001 käynnistyneellä ammattilaisurallaan Suomen ykköspelaaja ennätysmäisen pitkään. Oppia, kokemusta ja oivalluksia golfpelistä karttui runsaasti muille jaettavaksi.

Vierumäen kanssa allekirjoitettu yhteistyösopimus Mikko Ilonen Golfkoulusta on rutinoituneen kilpapelaajan kädenojennus golfkipinän saaneille riviharrastajille. Ilonen odottaa mukaan erityisesti junioreja ja golfista innostuneita perheitä.

”Golf sopii loistavasti perheen yhteiseksi harrastukseksi. Ja Vierumäki jos mikä on perhepaikka”, kilpakentät äskettäin jättänyt Ilonen muistuttaa.

Perheettömätkin toivotetaan luonnollisesti tervetulleiksi, yksin tai yhdessä – taitoihin katsomatta. 

Ilosen nimeä kantavat kurssit täydentävät Vierumäen perinteisiä perus- ja jatkokursseja. Tällä hetkellä Ilonen ja Vierumäki ovat lyöneet lukkoon viisi kurssia kaudelle 2020.

Omalle roolilleen Ilonen hakee vielä sopivaa nimikettä.

”Rehtori kuulostaa vähän turhan juhlalliselta. Miten olisi kurssivastaava, mentori tai vaikka neuvonantaja?”

Vierumäki vastaa kurssiohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä Ilosen kanssa. Pääasiallinen vetovastuu on Vierumäen golfopettajilla.

”Olen itse paikalla muutamina kurssipäivinä ja sopivina hetkinä”, Ilonen lupaa. 

”Ohjelma räätälöidään yksilöllisesti kunkin pienryhmän ehdoilla. Se on paras tapa pitää yllä golfkipinää tai puhaltaa se jopa uuteen liekkiin.”

Pelaamaan oppii pelaamalla, ja siksi Ilonen haluaa viedä kurssilaiset kentälle heti ensimmäisenä kurssipäivänä.

”Yhdeksän reiän yhteislähdön jälkeen minulle tarjoutuu heti hyvä tilaisuus osallistua jälkipeleihin. Tuollaisissa kohtaamisissa voin kertoa esimerkiksi siitä, kuinka harjoitellaan tuloksellisesti tai kuinka oikeat ratkaisut kentällä ovat tie parempiin kierrostuloksiin.”

Kurssipaketin voi hankkia majoituksella tai ilman.

Lähde: Vierumäen tiedote

Etsi luettavaa