Hyppää sisältöön

Mikko Ilonen paljasti vihdoinkin, mitä tekee seuraavaksi – työpaikka löytyi manageritoimistosta

Mikko Ilonen on aloittanut työt Johan Elliottin perustamassa manageritoimistossa.

Mikko Ilonen on nimitetty ruotsalaisen manageritoimiston Sportyardin Client Ambassoriksi.

Mikko Ilonen vihjaili PGA Gaalassa, että aikoo kertoa piakkoin, mikä hän ryhtyy tekemään seuraavaksi. Tänään se sitten selvisi, kun Ilosen manageritoimisto Sportyard tiedotti, että Ilosesta tulee yrityksen Client Ambassador.

Toisin sanoen Mikko tulee edustamaan kiertueella Sportyardin asiakkaita eli pelaajia. Sportyardin mukaan Ilosen roolina tulee olemaan parantaa ja korostaa Sportyardin yrityksen nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden läheistä suhdetta.

Uusi tehtävä tulee tarkoittamaan sitä, että Ilonen tulee viettämään jälleen aikaa tourilla.

”Olen innoissani tästä uudesta mahdollisuudesta ja olen myös erittäin onnellinen siitä, että pääsen jälleen kiertueelle näkemään jälleen vanhoja kavereitani”, Ilonen hehkutti tiedotteessa.

”Olen ollut Sportyardin asiakas yli viisitoista vuotta, enkä voisi luottaa mihinkään muuhun enempää kuin tähän yritykseen”, Ilonen jatkoi.

Sportyard on ruotsalaisen Johan Elliottin perustama manageritoimisto, jonka asiakkaita ovat olleet esimerkiksi Martin Kaymer ja Adam Scott. Nykyään se edustaa enemmänkin nousevia pelaajia kuin vakiintuneita maailmantähtiä.

”Mikon mukaantulo parantaa meidän kykyämme laittaa itsemme asiakkaittemme kenkiin. Olemme vakuuttuneita siitä, ettei ainakaan golfmaailmasta ei löydy ketään muuta, joka sopii paremmin tähän rooliin kuin Mikko ja jonka kanssa mieluummin tekisimme töitä”, Elliott kertoi tiedotteessa.

Ilosen nimitys astuu voimaan heti, ja hän osallistuu jo ensi viikolla Abu Dhabissa pelattavaan vuoden toiseen kilpailuun. Suomalaisista Sportyardin asiakkaina toimivat Kalle Samooja ja Tapio Pulkkanen.

Etsi luettavaa