Hyppää sisältöön

Mikko Ilonen kärjessä Ranskan avoimissa!

Mikko Ilonen yrittää kesyttää Valderraman vaikean kentän.

Mikko Ilonen jatkoi perjantaina birdietehtailuaan ja on noussut Ranskan avointen jaetulle kärkipaikalle!

Ilonen pelasi kierroksensa viidellä birdiellä ja kahdella bogilla, joka osoittautui vaikealla kentällä erinomaiseksi tulokseksi. Ilonen pelasi tänään siis tuloksen -3 ja yhteistulos -5 nosti miehen jaetulle kärkipaikalle. 

Ilosen johto tuskin kuitenkaan säilyy huomiselle asti, sillä osa pelaajista ei ole vielä lähtenyt kentälle. Heidän joukossaan on johtopaikkaa Mikon kanssa jakava Lucas Bjerregaard.

Hyvät asemat viikonlopulle on kuitenkin taattu ja Mikko tulee viikonloppuna taistelemaan voitosta. Lisämotivaatiota tulee myös siitä, että kilpailun neljä parasta pelaajaa, joilla ei vielä ole paikkaa The Openissa lunastavat paikan Royal Trooniin.

Onnistumiset välttelivät tänäänkin Mikko Korhosta ja hänen viikkonsa jäi torsoksi. Korppa pelasi eiliseen tapaan kierroksensa tulokseen +3 ja yhteistulos +6 jättää hänet kauas cutista.

Päivitys 19:55 – Ilonen piti johtopaikkansa viikonlopulle lähdettäessä!

Le Golf National -kenttä Pariisissa osoittautui haastavaksi perjantaina kärkiryhmälle. Eilisen jälkeen johtopaikkaa pitänyt Lucas Bjerregaard pelasi tuloksen +3 ja putosi tuloksissa jaetulle 13. sijalle.

Kärjen takaa nousi Ilosen lisäksi kuitenkin muitakin tuttuja nimiä taistelemaan voitosta. Tuloksessa -5 johtoa jakaa Mikon lisäksi eilen tulokseen par pelannut Rory McIlroy, Thongchai Jaidee, Brandon Stone sekä Etelä-Korean Jeunghun Wang.

Lyönnin päässä kärjestä kärkkyy muun muassa viime vuoden voittaja Bernd Wiesberger.

 

Roope Kakko ei onnistunut tänään. Tulos +4 ja yhteistulos +6 pudottivat miehen jakamaan sijaa 92 yhdessä muun muassa Mikko Korhosen kanssa.

Päivitetty 19:55.

Etsi luettavaa