Hyppää sisältöön

Mikko Ilonen asiantuntijana Viasatin ja Viaplayn lähetyksessä torstaina: ”Korhosella on mainiot mahdollisuudet selvitä viikonlopun kierroksille”

Mikko Korhonen pelaa ja Mikko Ilonen kommentoi PGA Championshipiä torstaina.

PGA Championshipissä on kaikista majoreista kovin pelaajakatras, sanoo Mikko Ilonen, joka kommentoi Viaplayllä ja Viasatilla suorana näytettävää kilpailua torstaina.

Mikko Ilonen tarjoaa asiantuntemustaan suomalaisten golffanien käyttöön torstaina, kun hän saapuu kommentoimaan Viasatin ja Viaplayn suoraa televisiolähetystä kauden toisesta major-kilpailusta PGA Championshipistä.

Ilonen pelasi kilpailun kolme kertaa ja sijoittui vuonna 2014 kilpailussa seitsemänneksi, mikä jäi keväällä uransa lopettaneen Ilosen parhaaksi sijoitukseksi majoreissa. Tällä kertaa kisassa on mukana Ilosen kaima: Mikko Korhonen

”Mikolla on mainiot mahdollisuudet selvitä viikonlopun kierroksille. Kysymys on pitkälti siitä, kuinka hän on palautunut Kiinan kisasta ja onnistuu saamaan uuden latauksen päälle”, ennakoi Mikko Ilonen.

Kun majoreita laitetaan tärkeysjärjestykseen, PGA Championship löytyy yleensä The Openin, Masters Tournamentin ja US Openin jälkeen viimeisenä. Ilonen kuitenkin muistuttaa, että PGA Championship on mainettaan parempi major. Kisaan osallistuu peräti 156 pelaajaa.

”Käytännössä se on pelaajakatraaltaan vuosittain kovin ja sikäli vaikein voitettava neljästä majorista”, Ilonen sanoo.


PGA Championshipin lähetysajat Viaplayllä ja Viasatilla

  • Torstaina klo 20–2.30 selostajana Nikke Tyry ja asiantuntijana Mikko Ilonen
  • Perjantai klo 20-3 selostajana Teemu Tyry ja asiantuntijana Antti Vaalas
  • Lauantai klo 21-2.30 selostajana Teemu Tyry ja asiantuntijana Antti Vaalas
  • Sunnuntai klo 21-2.30 selostajana Nikke Tyry ja asiantuntijana Antti Vaalas

Korhosen lisäksi Ilonen seuraa mielenkiinnolla Tiger Woodsin otteita kisassa.

”Tiger Woodsin vireen säilyminen Mastersin voiton jälkeen on ollut suuri keskustelunaihe. Minä uskon, että hän on valmis jopa voittamaan viikonlopun kisan. Woods osaa virittää itsensä kuntoon, vaikka ei ole Mastersin jälkeen kilpaillutkaan”, Ilonen sanoo.

New Yorkissa on ollut sateista ja kylmää kisan alla, mikä tekee kentästä entistä pidemmän, kun rulleja ei ole luvassa.

”Kenttä tullaan pelaamaan erittäin pitkänä. Brooks Koepka on minun listallani tästä johtuen entistäkin suurempi ykkössuosikki”, Ilonen jatkaa.

Korhonen startaa kierrokselleen torstaina kello 21.22 Suomen aikaa.

Etsi luettavaa